هنگام كباب كردن ميگو بايد نكتههاي مختلفي را مدنظر قرار داد كه مهمترين آنها عبارتند از:
1. ميگويي كه براي كباب كردن استفاده ميكنيد، بايد درشت باشد؛ زيرا ميگوهاي ريز حين پختن خشك و سفت ميشوند، بنابراين ميگوهاي ريزتر براي سرخ كردن و ميگوهاي درشت براي كباب كردن مناسب هستند.
2. هنگام خريد ميگو دقت كنيد اگر ميگوهاي مورد نظرتان داراي سر هستند، سرشان بوي نامطبوعي ندهد. در ضمن، بايد ميگوها سفت باشند و بافت ارتجاعي نيز داشته باشند.
3. براي كباب كردن ميگو ميتوانيد آنها را در تابههاي چدني و در ميان سيخهاي چوبي قرار دهيد يا اينكه از سيخهاي نازك فلزي استفاده و آنها را روي منقل يا باربيكيو كباب كنيد.
4. اگر ميگو را روي منقل كباب ميكنيد، بايد آتش يكنواخت باشد و سيخهاي ميگو حداقل 2 سانتيمتر از آتش فاصله داشته باشند.
5. از قرار دادن طولاني مدت ميگوها روي آتش خودداري كنيد، زيرا حرارت بيش از حد، باعث سفت شدن ميگوها خواهد شد. يادتان باشد نشانه پخته شدن ميگو، حلقه شدن آن بر اثر حرارت است، بنابراين به محض حلقه شدن ميگوها، آنها را از روي آتش برداريد.
6. ميگوي كبابي را به اندازه مصرف هر وعده، مزه دار كنيد، زيرا گرم كردن دوباره آن طعم مناسبي براي اين غذا ايجاد نخواهد كرد و دلچسب نخواهد بود.
7. وقتي ميگوها كباب شدند، روي سيخهاي داغ، كمي آب پرتقال ترش يا آب نارنج بريزيد و بعد آن را سرو كنيد. به اين ترتيب طعم غذايتان منحصر به فرد خواهد شد.
پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۹۸ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد