فاهيتا (fajita) خوراكي در آشپزخانه تگزاسي-مكزيكي (Tex-Mex cuisine) است كه به گوشت گريل شده اي گفته مي شود كه معمولاً به عنوان تاكو با تورتيلاي ذرت يا آرد درست مي شود. گوشت هاي محبوب براي درست كردن اين خوراك، گوشت مرغ، ميگو و گاو است. در رستوران ها معمولاً آن را با پياز و فلفل دلمه اي درست مي كنند و در كنار آن كاهوي خرد شده، خامه، گواكامولي، سالسا، پنير و گوجه فرنگي نيز مي گذارند.
مواد لازم براي چاشني:
۱ قاشق غذاخوري پودر چيلي
نيم قاشق غذاخوري پاپريكا
نيم قاشق چايخوري پودر پياز
ربع قاشق چايخوري پودر سير
ربع قاشق چايخوري زيره
يك هشتم قاشق چايخوري فلفل كاين
۱ قاشق چايخوري شكر
نيم قاشق چايخوري نمك
نيم قاشق غذاخوري نشاسته ذرت
مواد لازم براي فاهيتا:
۲ عدد پياز كوچك
۲ عدد فلفل دلمه اي سبز متوسط
۱ عدد فلفل دلمه اي قرمز متوسط
۴۵۰ گرم سينه مرغ
۲ قاشق غذاخوري روغن نباتي
۱ عدد ليمو ترش متوسط
۸ تكه تورتيلا
نيم فنجان خامه ترش (اختياري)
يك دسته گشنيز (اختياري)
روش تهيه:
۱. فر را بگذاريد روي دماي ۴۰۰ درجه فارنهايت داغ شود. همه مواد چاشني فاهيتا را با هم در كاسه كوچكي مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.
۲. پياز و فلفل دلمه اي ها را باريك باريك ببريد. آنها را در قابلمه بزرگي بريزيد. سينه مرغ را نيز باريك ببريد و داخل قابلمه روي سبزيجات ديگر بريزيد.
۳. چاشني را روي مرغ و سبزيجات بريزيد. روغن نباتي را روي كل آنها بچكانيد و با دست مواد را زير و رو كنيد تا خوب به روغن و چاشني آغشته شوند. سپس آنها را حدود ۳۵ تا ۴۰ دقيقه در فر بپزيد و در نيمه هاي زمان پخت يك بار آنها را مخلوط كنيد. پس از درآوردن آنها از فر، نيمي از ليمو ترش را روي آنها آبگيري كنيد.
۴. با قاشق از اين مواد برداريد و وسط هر تورتيلا بريزيد. حالا فاهيتا ها را با گشنيز، خامه ترش و ليمو سرو كنيد.