طرز تهيه شامي گيلاني

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه شامي گيلاني

۳۰۹ بازديد

مواد لازم (6 نفر)

• 500 گرم گوشت چرخ‌كرده گوسفد يا گوساله

• 1 عدد پياز

• 2 عدد سيب زميني

• 250 گرم لپه

• 75 گرم مغز گردو

• 500 گرم سبزي معطر (جعفري، تره، نعنا و ترخون)

• 5 تا 6 عدد تخم مرغ

• روغن مايع

• 1 قاشق چايخوري زعفران دم كرده

• نمك و فلفل سياه

انواع كتلت‌ و شامي (1)

طرز تهيه

1. گوشت، پياز و لپه را بپزيد تا آب آن تمام شود.

2. سبزي را پس از پاك كردن، بشوييد و ريز خرد كنيد. سيب زميني را بپزيد و رنده كنيد و همراه سبزي، گوشت و لپه چرخ كنيد.

3. مغز گردوي خرد شده، نمك، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بيفزاييد و ورز دهيد. به اندازه يك گردو از آن را در كف دست پهن كنيد و در روغن داغ سرخ كنيد. سپس آنها را با دورچين دلخواه سرو كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد