پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۳۵۳ بازديد
پياز را خرد و با روغن سرخ كنيد و نصف آن را براي تزئين كنار بگذاريد و در نصف مابقي، سير را خرد كنيد بريزيد، تفت دهيد و زردچوبه و فلفل را هم بريزيد.
چاشنيك:
- نوع غذا: خورشت
- وعده غذايي: ناهار شام
- زمان پخت : 120دقيقه
- زمان آماده سازي مواد: 0دقيقه

مواد لازم مناسب براي 6 تا 8 نفر
- نخود : يك پيمانه
- پياز : يك كيلوگرم
- سير : يك بوته
- گوشت بدون استخوان : 500 گرم
- كشك : به ميزان لازم
- نمك و فلفل و زردچوبه : به ميزان لازم
- زعفران دم كرده : يك قاشق سوپخوري
- نعنا داغ : به ميزان لازم
- گردو خرد شده : به ميزان لازم
- آب : 2 پيمانه
طرز تهيه
1. پياز را خرد و با روغن سرخ كنيد و نصف آن را براي تزئين كنار بگذاريد و در نصف مابقي، سير را خرد كنيد بريزيد، تفت دهيد و زردچوبه و فلفل را هم بريزيد.
2. گوشت را بريزيد، سپس يك تفت دهيد.
3. نخودها را از قبل چند ساعتي خيس كنيد، آب روي نخود را خالي و دوباره آب بريزيد. روي حرارت بگذاريد تا چند دقيقه بجوشد و آبش را خالي كنيد تا نفخ نخودها گرفته شود.
4. نخودها را داخل قابلمه گوشت بريزيد. آب روي آن بريزيد و با حرارت ملايم بگذاريد تا بپزد و بعد از پخت آنها را كاملاً له كنيد.
5. كشك و زعفران را به مايه اضافه كنيد و روي حرارت بگذاريد تا كاملاً جا بيفتد.
6. نمك آن را در وهله آخر بريزيد، در ظرف بكشيد و با كشك، پياز داغ، گردو و نعنا داغ تزئين و ميل كنيد.