مواد لازم براي لايه:
آرد: ۲پيمانه
شكر: ۵ قاشق غذاخوري
بكينگ پودر: يك قاشق غذاخوري
نمك: يك هشتم قاشق مرباخوري
كره سرد: ۱۱۳ گرم
تخم مرغ كمي هم زده شده: يك عدد بزرگ
شير پرچرب: يك پيمانه به اضافه يك قاشق غذاخوري
سفيده تخم مرغ زده شده: يك عدد بزرگ
مواد لازم براي رويه:
توت فرنگي: ۸ پيمانه
شكر: ۶ قاشق غذاخوري
خامه هم زده شده: ۲ پيمانه
طرز تهيه:
توت فرنگي ها را از كاسبرگ ها جدا كنيد.
۳ پيمانه توت فرنگي جدا شده را له كنيد تا به شكل پوره دربيايد.
بيه توت فرنگي ها را برش بزنيد و با شكر به توت فرنگي له شده اضافه كنيد و بگذاريد به مدت ۳۰ دقيقه تا ۲ ساعت بماند.
فر را روي ۲۱۰ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.
آرد، ۳ قاشق غذاخوري شكر، بكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنيد.
كره را در آرد رنده كنيد و مواد را هم بزنيد تا به شكل خرده آرد دربيايد.
در ظرف ديگري تخم مرغ هم زده شده را با شير هم بزنيد و به مخلوط اضافه كنيد و هم بزنيد.
خمير به دست آمده را روي سطحي كه در آن كمي آرد پاشيده ايد، كمي ورز دهيد.
به آرامي با نوك انگشتان خمير را پهن كنيد و با استفاده از برش زن يا ته ليوان، حدود ۶ برش دربياوريد. با بقيه خمير نيز اين كار را انجام دهيد و با فاصله روي سيني حاوي كاغذ روغني قرار دهيد. با استفاده از برس مخصوص، سفيده تخم مرغ را روي آن بماليد و بقيه شكر را روي هر كدام بپاشيد.
سيني را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقيقه در فر قرار دهيد تا روي آن طلايي شود.
براي تهيه خامه، يك پيمانه خامه يخ زده، يك قاشق غذاخوري شكر و كمي وانيل را در يك كاسه سرد با استفاده از همزن برقي به مدت ۳۰ ثانيه هم بزنيد. سرعت دستگاه را افزايش دهيد تا حجم خامه ۲ برابر و يكدست شود. خامه بايد فرم بگيرد.
براي آماده كردن، بين هر يك از لايه ها، مرباي توت فرنگي و خامه بريزيد و روي آن را نيز تزيين كنيد.