برشت سرد لهستاني

آموزش آشپز رايگان

برشت سرد لهستاني

۲۹۱ بازديد

Imageمواد لازم :

چغندر 6 عدد

پياز 2 فنجان

آب 1.5 ليتر

خامه ترش 1 فنجان

كاهو 250 گرم

جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري

شويد يا شبت 2 قاشق سوپخوري

سركه 2 قاشق مرباخوري

شكر 2 قاشق مرباخوري

سيب زميني 3 عدد

تخم مرغ پخته 2 عدد

نمك 1.5 قاشق مرباخوري

طرز تهيه :

چغندر خرد كرده ، پياز ، سركه ، نمك ، شكر و آب را در يك ماهي تاوه بريزيد و روي حرارت ملايم مدت 45 دقيقه بپزيد تا چغندر نرم شود ، سپس بگذاريد سرد شود .

آنگاه خامه ترش بآن مخلوط نموده سيب زميني ، كاهو و تخم مرغ را بريزيد ودر يخچال بگذاريد . موقع آوردن سر سفره ، رويش جعفري خرد كرده و يا شبت خرد كرده بريزيد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد