پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۹۱ بازديد
چغندر 6 عدد پياز 2 فنجان آب 1.5 ليتر خامه ترش 1 فنجان كاهو 250 گرم جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري شويد يا شبت 2 قاشق سوپخوري سركه 2 قاشق مرباخوري شكر 2 قاشق مرباخوري سيب زميني 3 عدد تخم مرغ پخته 2 عدد نمك 1.5 قاشق مرباخوري طرز تهيه : چغندر خرد كرده ، پياز ، سركه ، نمك ، شكر و آب را در يك ماهي تاوه بريزيد و روي حرارت ملايم مدت 45 دقيقه بپزيد تا چغندر نرم شود ، سپس بگذاريد سرد شود . آنگاه خامه ترش بآن مخلوط نموده سيب زميني ، كاهو و تخم مرغ را بريزيد ودر يخچال بگذاريد . موقع آوردن سر سفره ، رويش جعفري خرد كرده و يا شبت خرد كرده بريزيد . |