گوشت چرخ كرده 250 گرم تخم مرغ پخته 2 عدد پياز داغ عسلي 0.5 فنجان جعفري ساطوري شده 0.5 فنجان پاپريكا 0.25 قاشق مرباخوري فلفل 0.25 قاشق مرباخوري دارچين 0.25 قاشق مرباخوري پياز 1 قاشق سوپخوري سس گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري طرز تهيه : گوشت را تفت ميدهيم پياز داغ غسسلي را اضافه ميكنيم كمي آب ريخته ميگذاريم بپزد پاپريكا ، فلفل ، نمك ، دارچين ، آبليمو و سس گوجه فرنگي را اضافه ميكنيم پس از پخته شدن بطوريكه آب گوشت كاملا بر چيده و تمام شد تخم مرغهاي پخته را روي گوشت رنده ميكنيم از روش آتش برميداريم و جعفري ساطوري را مخلوط نموده هم ميزنيم مايه براي پيروشكي جاضر خواهد بود خمير پراشكي را مطابق با دستورالعمل آمده در پيراشكي آماده ميكنيم خمير را به چانه هاي خيلي كوچك در ميا وريم وآنرا با دست باز ميكنيم مايه گوشت را وسط آن گذارده ميپيچيم در قابلمه گودي كه عميق باشد مقدار زيادي روغن ميريزيم و آنها را در روغن سرخ ميكنيم حرارت چراغ را كم ميكنيم تا پيروشكي كاملا مغز پخت شود از روغن بيرون آورده و سر ميز ميبريم |
پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۶۷ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد