پودينگ هويج و برنج

آموزش آشپز رايگان

پودينگ هويج و برنج

۲۸۲ بازديد

Imageمواد لازم :

هندوانه 12 عدد

برنج 0.75 فنجان

شكر 2 قاشق مرباخوري

چاشني هندي 1 قاشق سوپخوري

آب 3 فنجان

كره 3 قاشق سوپخوري

تخم مرغ 3 عدد

نمك 1.5 قاشق مرباخوري

طرز تهيه :

هويج ، برنج و نمك را مدت 20 دقيقه در آب گرم بپزيد تا نرم شود . سپس آن را تز آب جدا كرده و با فشار از يك الك بگذرانيد تا بصورت پوره در آيد .

سپس كره ، شكر و جوز هندي و تخم مرغ را مخلوط پوره نموده و بچشيد آنگاه مخلوط را روي يك ظرف كه قبلا با كره چرب شده است ريخته و اين ظرف را روي ديگچه پر از آب گرم كه در يك اجاق 300 درجه حرارت قرار دارد مدت 45 دقيقه بگذاريد تا بپزد

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد