پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۸۲ بازديد
هندوانه 12 عدد برنج 0.75 فنجان شكر 2 قاشق مرباخوري چاشني هندي 1 قاشق سوپخوري آب 3 فنجان كره 3 قاشق سوپخوري تخم مرغ 3 عدد نمك 1.5 قاشق مرباخوري طرز تهيه : هويج ، برنج و نمك را مدت 20 دقيقه در آب گرم بپزيد تا نرم شود . سپس آن را تز آب جدا كرده و با فشار از يك الك بگذرانيد تا بصورت پوره در آيد . سپس كره ، شكر و جوز هندي و تخم مرغ را مخلوط پوره نموده و بچشيد آنگاه مخلوط را روي يك ظرف كه قبلا با كره چرب شده است ريخته و اين ظرف را روي ديگچه پر از آب گرم كه در يك اجاق 300 درجه حرارت قرار دارد مدت 45 دقيقه بگذاريد تا بپزد |