تخم مرغ 4 عدد روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي 0.25 فنجان سير 1 عدد پنير پيتزا 0.25 فنجان اسفناج 210 فنجان نان سفيد 1 فنجان آويشن 0.12 قاشق مرباخوري فلفل سياه 0.12 قاشق مرباخوري نمك 1 قاشق مرباخوري طرز تهيه : يك قاشق سوپخوري روغن در ديگچه آب كرده و پياز و سير را در آن سرخ كنيد. سپس قطعات سير را در آورده و بيرون بريزيد . تخم مرغ را هم زده و نمك و فلفل سياه و اويش مخلوطش كنيد . آنگاه پنير هلندي رنده كرده ، اسفناج و قطعات نان خشك و پياز و يك قاشق سوپخوري روغن زيتون بآن اضافه كنيد . ديگچه را پاك كنيد تا اثري از پياز درآن باقي نماند . سپس بقيه روغن را در ديگچه ريخته و بگذاريد گرم شود . همينكه روغن زيتون گرم شد مخلوط فوق را در آن ريخته و بگذاريد روي آتش ملايم بپزد . براي اينكه قسمت فوقاني مخلوط فوق بپزد ، آن را لحظه اي چند زير دستگاه كباب سرخ كن گرم قرار بدهيد . |
پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۷۵ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد