املت اسفناج

آموزش آشپز رايگان

املت اسفناج

۲۷۵ بازديد

Imageمواد لازم :

تخم مرغ 4 عدد

روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري

رب گوجه فرنگي 0.25 فنجان

سير 1 عدد

پنير پيتزا 0.25 فنجان

اسفناج 210 فنجان

نان سفيد 1 فنجان

آويشن 0.12 قاشق مرباخوري

فلفل سياه 0.12 قاشق مرباخوري

نمك 1 قاشق مرباخوري

طرز تهيه :

يك قاشق سوپخوري روغن در ديگچه آب كرده و پياز و سير را در آن سرخ كنيد. سپس قطعات سير را در آورده و بيرون بريزيد . تخم مرغ را هم زده و نمك و فلفل سياه و اويش مخلوطش كنيد .

آنگاه پنير هلندي رنده كرده ، اسفناج و قطعات نان خشك و پياز و يك قاشق سوپخوري روغن زيتون بآن اضافه كنيد . ديگچه را پاك كنيد تا اثري از پياز درآن باقي نماند . سپس بقيه روغن را در ديگچه ريخته و بگذاريد گرم شود . همينكه روغن زيتون گرم شد مخلوط فوق را در آن ريخته و بگذاريد روي آتش ملايم بپزد .

براي اينكه قسمت فوقاني مخلوط فوق بپزد ، آن را لحظه اي چند زير دستگاه كباب سرخ كن گرم قرار بدهيد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد