سينه مرغ را به شكل فيله درمي آوريم. سپس فيله ها را در خميري كه تهيه كرده ايم، كاملاً مي غلتانيم تا هر دو طرف آنها خميري شود. فيله ها را در روغن سرخ مي كنيم. فقط بايد مراقب باشيد كه فيله ها نسوزند، چون زود سرخ ميشوند. سيب زميني هاي آب پز و پياز را به شكل حلقه حلقه برش مي دهيم. سپس در خمير فوق مي غلتانيم و در روغن سرخ مي كنيم. البته بايستي توجه داشته باشيدكه سيب زميني ها را جدا سرخ كنيد و پيازها را جدا، يعني با هم سرخ نكنيد. استفاده از پياز و سيب زميني بستگي به ذائقه شما دارد و در صورت دلخواهمي توانيد از آنها استفاده كنيد. اين غذا، يك غذاي بسيار خوشمزه و لذيذ است كه مي توانيد با سس گوجه فرنگي يا سس هزار جزيزه آن را ميل كنيد. مزيت اين غذا اين است كه علي رغم اينكه در روغن سرخ مي شود، روغن زيادي به خود جذب نمي كند. با اين همه اگر كسي بخواهد كه فيله ي سرخ شده همان مقدار كم روغن را هم نداشته باشد، مي تواند فيله ها را بعد از سرخ شدن، روييك پارچه سفيد تميز قرار دهد تا روغن داخل آنها كاملاً خارج شود. |
پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۹۶ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد