راگو ماهي تن(اسپانيايي)

آموزش آشپز رايگان

راگو ماهي تن(اسپانيايي)

۲۸۱ بازديد

Imageمواد لازم براي 6 نفر:

كنسرو ماهي تن=2 قوطي(يا 1 كيلوگرم ماهي تن تازه)
پياز متوسط=4 عدد
سير=3 تا 4 پره
گوجه فرنگي=1 كيلوگرم
نخود سبز پخته=500 گرم(يا 1 قوطي متوسط كنسرو نخود سبز)
سيب زميني اسلامبولي كوچك=700 گرم
فلفل قرمز تند=بمقدار كم
روغن زيتون=4 قاشق سوپخوري
آويشن=به مقدار كم(مي توان از مقداري نعناع و ترخان استفاده كرد)
نمك و فلفل=بقدر كافي


طرز تهيه:
در صورت استفاده از ماهي تن تازه،آن را پوست مي گيريم و به قطعات كوچك،چهار گوش مي بريم.بعد كمي نمك مي زنيم و آن را با دو قاشق روغن زيتون كمي سرخ مي كنيم.ماهي را از ظرف خارج مي كنيم و پياز خلال كرده را در همان روغن و در همان ظرف كمي تفت مي دهيم.سير را مي كوبيم و به ظرف پياز اضافه مي كنيم و بهم مي زنيم.

روي گوجه فرنگي ها آب جوش مي دهيم و پوست آنها را كنده،خرد مي كنيم و آنها را داخل پياز مي ريزيم.سيب زميني را پوست مي كنيم و داخل ظرف گوجه فرنگي مي ريزيم. در ظرف را مي بنديم و مي گذاريم كمي بپزد. بعد ماهي و نخودرا مي ريزيم.كمي نمك و فلفل قرمز و آويشن خرد شده(يا نعناع و ترخان هم به آن اضافه مي كنيم.

دوباره در ظرف را مي بنديم،حرارت را ملايم مي كنيم تا تمام مواد پخته شوند و سس ته ظرف غليظ شود.در صورت استفاده از كنسرو ماهي تن،آن را به همراه نخود در اواخر طبخ با ساير مواد مخلوط مي كنيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد