روي گوجه فرنگي ها آب جوش مي دهيم و پوست آنها را كنده،خرد مي كنيم و آنها را داخل پياز مي ريزيم.سيب زميني را پوست مي كنيم و داخل ظرف گوجه فرنگي مي ريزيم. در ظرف را مي بنديم و مي گذاريم كمي بپزد. بعد ماهي و نخودرا مي ريزيم.كمي نمك و فلفل قرمز و آويشن خرد شده(يا نعناع و ترخان هم به آن اضافه مي كنيم. دوباره در ظرف را مي بنديم،حرارت را ملايم مي كنيم تا تمام مواد پخته شوند و سس ته ظرف غليظ شود.در صورت استفاده از كنسرو ماهي تن،آن را به همراه نخود در اواخر طبخ با ساير مواد مخلوط مي كنيم. |
پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۸۱ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد