پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۳۵۰ بازديد
مواد لازم: ماهي تن=3 الي 4 قوطي(بدون روغن) روغن مايع=مقداري برنج =2 پيمانه(800 گرم) آب=2 پيمانه و نيم گوجه فرنگي خرد شده=2 عدد سيب زميني=1 عدد خرد شده سس گوجه فرنگي=2 قاشق غذاخوري پياز متوسط=1 عدد خرد شده فلفل دلمه سبز=1 عدد خلال شده فلفل سبز تند=1 عدد ريز شده ادويه مخلوط=1 قاشق مرباخوري زردچوبه=1 قاشق مرباخوري نمك و فلفل=به مقدار لازم گشنيز تازه ريزه شده=1 ليوان ليمو عماني=2 عدد سير رنده شده=2 حبه زنجبيل رنده شده=كمي پودر دارچين=كمي مواد لازم براي تزئين: پياز=2 عدد سرخ شده شويد و جعفري تازه ريز شده=به مقدار لازم
طرز تهيه: 1. سيب زميني ها را كه يه صورت مكعبي كوچك خرد كرده ايد در روغن كمي سرخ كنيد. 2.كمي روغن را در قابلمه ريخته پيازهاي خرد شده را در آن سرخ كنيد. 3. فلفل دلمه سبز+فلفل سبز تند+سير+گوجه فرنگي+سس گوجه فرنگي+تن ماهي+ليمو عماني+ادويه را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا مواد كمي تفت داده شود(تن ماهي را با قاشق چوبي درون قابلمه خرد كنيد).
4. آب+گشنيز تازه+سيب زميني را به مواد اضافه كرده بگذاريد آب بجوش آيد سپس برنج را خوب شسته درون قابلمه بريزيد و مواد را كمي با قاشق چوبي هم بزنيد تا مواد با برنج مخلوط شود(مواد را زياد هم نزنيد چون باعث خرد شدن دانه هاي برنج مي شود).
۵. در قابلمه را گذاشته،بگذاريد برنج با حرارت ملايم به مدت 1 ساعت درست شود.
6. وقتي برنج خوب دم كشيد آن را در ظرف ريخته روي آن را با پياز سرخ كرده و جعفري و شويد ريز شده تزئين كنيد. نكته: در صورتي كه آب برنج تمام شده باشد و برنج شما هنوز سفت باشد كمي آب داغ روي برنج بريزيد. مواظب باشيد آب برنج زياد نشود چون باعت مي شود كهبرنج به هم بچسبد.
|