ميگو ژاپني

آموزش آشپز رايگان

ميگو ژاپني

۲۹۹ بازديد

Imageمواد لازم براي خمير:
آرد گندم=250 گرم(2 پيمانه)
تخم مرغ درشت=1 عدد
ماست غليظ=1 پيمانه
شكر=2/1 قاشق سوپخوري
جوش شيرين=2/1 قاشق مرباخوري
پكينگ پادر=1 قاشق مرباخوري
روغن آب كرده=2 قاشق سوپخوري


طرز تهيه:
ماست و شكر و كمي نمك و روغن آب كرده و تخم مرغ را مخلوط كرده،خوب هم ميزنيم.جوش شيرين و پكينگ پادر و ماست را داخل اين مايه ريخته،هم مي زنيم تاتمام مواد مخلوط و يكنواخت شوند. آرد را كم كم داخل مايه مي ريزيم و هم ميزنيم تا مايه به صورت خمير لطيفي كه بدست نچسبد در بيايد؛در صورتيكه چسبندگي پيدا كرد كمي آرد اضافه مي نماييم و خمير را خوب مالش مي دهيم.

خمير بايد كاملا صاف و يكنواخت و لطيف بشود؛روي آن را مي پوشانيم كه 2 تا 3 ساعت بماند.فلس ميگو درشت را مي گيريم؛پشتش را با كارد تيزي چاك مي دهيم و روده آن را خارج مي كنيم. دقت مي نماييم دم ميگو قطع نشود.خمير را به 2 تا 3 قسمت تقسيم مي كنيم.كمي آرد روي ميز مي ريزيم و هر قسمت از خمير را با نورد باز مي كنيم تا به شكل ورقه نازك در بيايد.

با دهانه استكان دايره هاي كوچكي از خمير برمي داريم و سر ميگو را وسط دايره خمير مي گذاريم و اطرافش را به طرف دم جمع مي نماييم و فشار مي دهيم تا ميگو كاملا در خمير پوشيده شود و دم آن بيرون بماند.

دور دم را فشار مي دهيم كه خمير باز نشود و كاملا صاف گردد.تمام ميگو هارا بدين شكل آماده مي كنيم. روغن مايع فراوان را در ظرف مناسبي مي ريزيم وروي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا داغ شود ولي دود نكند. يك رديف از ميگوهاي آماده شده را در روغن مي اندازيم؛گاهي زير و رو مي كنيم تا اطراف آن كاملا طلايي شده پف كند. سپس با كفگير آنها را از روغن خارج نموده، در صافي مي ريزيم تا روغن زيادي آن گرفته شود و داغ از آن استفاده مي كنيم.

در صورتيكه ميگوها را قبلا سرخ كرده ايم،براي آنكه گرم شود 2 تا 3 دقيقه ظرف ميگو را در فر ملايم روي پنجره قرار مي دهيم

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد