خمير بايد كاملا صاف و يكنواخت و لطيف بشود؛روي آن را مي پوشانيم كه 2 تا 3 ساعت بماند.فلس ميگو درشت را مي گيريم؛پشتش را با كارد تيزي چاك مي دهيم و روده آن را خارج مي كنيم. دقت مي نماييم دم ميگو قطع نشود.خمير را به 2 تا 3 قسمت تقسيم مي كنيم.كمي آرد روي ميز مي ريزيم و هر قسمت از خمير را با نورد باز مي كنيم تا به شكل ورقه نازك در بيايد. با دهانه استكان دايره هاي كوچكي از خمير برمي داريم و سر ميگو را وسط دايره خمير مي گذاريم و اطرافش را به طرف دم جمع مي نماييم و فشار مي دهيم تا ميگو كاملا در خمير پوشيده شود و دم آن بيرون بماند. دور دم را فشار مي دهيم كه خمير باز نشود و كاملا صاف گردد.تمام ميگو هارا بدين شكل آماده مي كنيم. روغن مايع فراوان را در ظرف مناسبي مي ريزيم وروي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا داغ شود ولي دود نكند. يك رديف از ميگوهاي آماده شده را در روغن مي اندازيم؛گاهي زير و رو مي كنيم تا اطراف آن كاملا طلايي شده پف كند. سپس با كفگير آنها را از روغن خارج نموده، در صافي مي ريزيم تا روغن زيادي آن گرفته شود و داغ از آن استفاده مي كنيم. در صورتيكه ميگوها را قبلا سرخ كرده ايم،براي آنكه گرم شود 2 تا 3 دقيقه ظرف ميگو را در فر ملايم روي پنجره قرار مي دهيم |
پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۹۹ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد