پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۷۱ بازديد
استيك مرغ با سس قارچ
==مواد لازم :
سينه مرغ =يك عدد
پياز= يك عدد
آب ليمو =نصف پيمانه
نمك و فلفل
طرزتهيه:
سينه مرغ را از استخوان جدا كرده و به مدت دو تا سه ساعت در ظرفي به همراه پياز خرد شده و نمك و فلفل و آبليمو قرار دهيد تا نرم و مزه دار شود. بعد از اين مدت تابه را كمي چرب كرده و سينه ها را كبابي كنيد.
مواد لازم براي سس قارچ
آرد يك ق س
قارچ خرد شده يك پ
خامه دو ق س
روغن دو ق س
آرد را كمي تفت داده تا بوي خامي آن گرفته شود. سپس قارج و روغن را اضافه كرده و مخلوط كنيد تا هنگامي كه قارچ ها و آرد سرخ شود. نمك و فلفل را بيافزاييد و از روي حرارت برداشته و خامه را به سس اضافه و نوش جان كنيد.