طرز تهيه ميتلف بدون تخم مرغ

۲۶۱ بازديد

متن دستور آشپزي:

پياز ها را خرد كرده در روغن تفت ميدهيم.

سپس از روغن خارج كرده روي دستمال كاغذي ميگذاريم تا روغنشان گرفته شود .

كرفس ها راريز خرد كرده در روغن تفت ميدهيم .

آنها را هم خارج كرده روغنشان را ميگيريم و روي پياز ها ميريزيم .

در كاسه اي كوچك شير را با آرد سوخاري مخلوط مي كنيم تا خمير نرم و يكدستي حاصل آيد .

گوشت چرخ كرده رابه كاسه حاوي پياز داغ و كرفس افزوده ،خوب ورز ميدهيم .

خميرمان را هم به مايه گوشت افزوده خوب ورز داده مخلوط ميكنيم.

سبزي هاي معطر و ادويه ها را نيز افزوده ، ورز ميدهيم تا كاملا ً مخلوط شوند .

مايه را در قالب فر چرب (10*30سسانتيمتر) ريخته ، يكنواخت پهن مي كنيم .

رب را با كمي روغن مخلوط كرده روي مايه گوشت ماليده در ظرف را با فويل (كاغذ آلومينيومي ) مي پوشانيم .

در فرگرم 180 درجه به مدت يكساعت ميپزيم .

ميتلف را از قالب درآورده ، برش عرضي مي دهيم و در ظرف فر چيده با سبزيجات بطرز زيبايي تزيين وسرو مي كنيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد