ناگت مخصوص گياهخواران

آموزش آشپز رايگان

ناگت مخصوص گياهخواران

۲۷۹ بازديد

روش تهيه:

1 - سيب زميني را آبپز نماييد و بدون مزه دار كردن پوره نماييد.

2 - هويج را نيز در آب پخته و سپس پوره نماييد.

3 - نخودسبز پخته را به همراه سيب زميني پوره شده درغذاساز ريخته تا كاملا با هم همگن شوند.

4 - سپس باقي مواد شامل پياز داغ و هويج و اسفناج پخته شده بدون آب و پنيرفتا را بيفزاييد. سس پستو را به مواد درون غذاساز اضافه نماييد.

5 - همه مواد را با هم بگذاريد تا يك دقيقه با دور تند در غذاساز هم خورده تا كاملا همگن و يكدست شوند.

6 - سپس به آن ادويه‌هاي دلخواه را اضافه كرده و مواد را براي يك ساعت در يخچال قرار دهيد.

7 - سپس مواد را در دست به شكل مربع درآورده و در آرد سوخاري غلتانده و در روغن سرخ كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد