پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۷۹ بازديد
روش تهيه:
1 - سيب زميني را آبپز نماييد و بدون مزه دار كردن پوره نماييد.
2 - هويج را نيز در آب پخته و سپس پوره نماييد.
3 - نخودسبز پخته را به همراه سيب زميني پوره شده درغذاساز ريخته تا كاملا با هم همگن شوند.
4 - سپس باقي مواد شامل پياز داغ و هويج و اسفناج پخته شده بدون آب و پنيرفتا را بيفزاييد. سس پستو را به مواد درون غذاساز اضافه نماييد.
5 - همه مواد را با هم بگذاريد تا يك دقيقه با دور تند در غذاساز هم خورده تا كاملا همگن و يكدست شوند.
6 - سپس به آن ادويههاي دلخواه را اضافه كرده و مواد را براي يك ساعت در يخچال قرار دهيد.
7 - سپس مواد را در دست به شكل مربع درآورده و در آرد سوخاري غلتانده و در روغن سرخ كنيد.