آش بادمجان

آموزش آشپز رايگان

آش بادمجان

۲۸۳ بازديد

كشك، پياز سرخ شده و بادمجان هاي سرخ شده و همچنين نمك و زردچوبه و فلفل سياه را در اين مرحله بيفزائيد، زير شعله را كم كنيد و منتظر بمانيد تا آش جا بيفتد

مواد مورد نياز :
بلغور گندم : 1 پيمانه
لوبيا قرمز : 1/2 پيمانه
لوبيا سفيد : 1/2 پيمانه
عدس : 1 پيمانه
نخود : ½ پيمانه
بادمجان سرخ شده : 1 كيلوگرم
قلم گوسفند : 1 عدد
كشك : 1 شيشه متوسط
پياز داغ و نعنا داغ : به ميزان دلخواه
نمك و فلفل سياه و زرد چوبه : به مقدار لازم

طرز تهيه :
ابتدا حبوبات ها را جداگانه بپزيد.
قلم گوسفند را نيز روي شعله قرار دهيد تا با حدود يك ليتر آب بپزد تا نرم شود.
سپس بلغور ها را شسته و حدود يك ساعت در آب نگه داريد، سپس به آب قلم اضافه كنيد.
وقتي بلغورها نرم شد حبوبات ها را نيز بيفزائيد تا با هم يكدست شوند.
كشك، پياز سرخ شده و بادمجان هاي سرخ شده و همچنين نمك و زردچوبه و فلفل سياه را در اين مرحله بيفزائيد، زير شعله را كم كنيد و منتظر بمانيد تا آش جا بيفتد.
نصف كشك را براي تزئين روي آش نگه داريد.
بادمجان ها در آش باز مي شود و حالت كشدار و خوبي به آش مي دهد.



نكته ها :
1 - مي توان بجاي قلم گوسفند از عصاره گوشت گوسفند استفاده كرد.

پختن اين آش خالي از لطف نيست. يكبار آن را امتحان كنيد. نوش جان
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد