پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۸۶ بازديد
مناسب براي : غذاي دانشجويي
آماده سازي : 30 دقيقه
پخت : 20 دقيقه
مواد لازم جهت تهيه املت در فر براي 3 نفر :
تخم مرغ | 4 عدد |
فلفل دلمه رنگي از هر رنگ | 1 قاشق غذا خوري |
سوسيس حلقه اي خرد شده | 2 عدد |
پيازچه خرد شده | 1 عدد |
سير ريز خرد شده | خيلي كم |
گوجه فرنگي خرد شده | 1 عدد |
رب گوجه فرنگي | 1 قاشق چاي خوري |
زردچوبه | به ميزان لازم |
فلفل سياه و نمك | به ميزان لازم |
زعفران آب كرده غليظ | 1 قاشق چاي خوري |
طرز تهيه املت در فر :
سبزيجات را با كمى كره وروغن زيتون زرد چوبه و رب گوجه يك تفت كم ميدهيم.
سوسيس را تفت ميدهيم .
تخم مرغ را با زعفران ونمك كمى هم ميزنيم.
در يك ظرف همهء مواد رو مخلوط ميكنيم .
ظرف مناسب فر را كمى با كره چرب ميكنيم.
مخلوطمان را داخل قالب ريخته و در فر داغ 200 درجه سانتى گراد با پوشش قرار ميدهيم.
چند سوراخ روى پوششمان ايجاد ميكنيم ( اگر از فويل استفاده ميكنيد ) من يك بشقاب مناسب روى ظرفم قرار دادم كه كمى از اطراف بخار غذا بيرون مى آمد ...
بعد از يك ربع ... پوشش آن را برداشته و كمى هم بدون پوشش در فر قرار ميدهيم ( در اين زمان در صورت دلخواه كمى پنير پيتزا روى املت بريزيد كه من اين كار را نكردم ) ديگه كم كم آماده خوردن است ...