كيك شكلاتي زير حاوي خامه شكلات، گردو وبستني و سس كارامل و نارگيل مي باشد.
زمان لازم براي آماده كردن مواد اوليه : 25 دقيقه
1 ساعت براي سرد شدن مواد
4 ساعت يا يك شبانه روزبراي فريز كردن مواد
مواد لازم : براي 12 نفر
آرد سفيد | 1 پيمانه |
جوش شيرين | نصف قاشق چاي خوري |
نمك | يك چهارم قاشق چاي خوري |
شكلات شيرين ذوب شده | 2 گرم |
آب | يك چهارم فنجان |
كره ي ذوب شده | يك دوم پيمانه |
شكر | يك دوم پيمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
وانيل | يك دوم قاشق چاي خوري |
شير | يك دوم پيمانه |
كارامل | مقداري |
نارگيل | مقداري |
طرز تهيه :
1 - در ابتدا بستني شكلاتي را در يك ظرف سفالي كوچك درست كرده و آن را در فريزر مي گذاريم تا ببندد. اگر هم نخواستيد مي توانيد از بستني شكلاتي آماده استفاده كنيد.
2 - از قبل فر را در درجه ي 350 فارنهايت گذاشته و آرد و نمك را جداگانه در ظرفي تفت مي دهيم.
3 - در يك قابلمه كوچك شكلات و آب را با يكديگر تركيب مي كنيم. حدود 10 دقيقه روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا كاملا ذوب شود.
4 - در يك كاسه نسبتا بزرگ كره را خوب هم مي زنيم تا يكدست شود و 30 ثانيه اين كار را ادامه مي دهيم. تخم مرغ و وانيل را هم به مواد اضافه مي كنيم و به مدت 1 دقيقه با همزن برقي آن را هم مي زنيم. مخلوط آرد و شير را هم كم كم به مواد اضافه مي كنيم و خمير آماده شده را با قاشق در فنجان هايي مي ريزيم .
5 - خمير آماده شده را به مدت 25 دقيقه در حرارت مي گذاريم تا كاملا پخته شود و براي اينكه مطمئن شويم تا پخته شده مي توانيد يك خلال دندان را در آن فرو كرد تا ببينيم پخته شده است يا خير.
6 - كيك آماده شده را در يك ظرف خاص ريخته و بستني و كارامل را هم روي آن قرار داده و گردو و نارگيل هاي برشته شده را هم روي آن اضافه مي كنيم .
برشته كردن نارگيل ها و درست كردن مواد روي كيك:
در ابتدا نارگيل ها را پوست كنده و آنها را خلال كرده و در نهايت در فر در درجه 350 فارنهايت قرار داده و 2 تا 3 دقيقه اين كار را ادامه مي دهيم و در حين كار مدام آن ها را تكان مي دهيم تا نسوزد و برشته شوند.
ارزش غذايي كيك شكلات بستني در هر وعده:
12 گرم چربي اشباع شده
2 گرم چربي اشباع نشده
261 ميلي گرم سديم
43 گرم كربوهيدرات
2 گرم فيبر
28 گرم شكر
6 گرم پروتئين
ارزش روزانه به براساس رژيم غذايي 2000كالري