پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۹۳ بازديد
بنيه ميگو (Shrimp)، از روشهاي پخت ميگو است تا بوي بد ميگو كمتر به نظر برسد و براي بچهها هم بيشتر قابل خوردن ميشود.
مواد لازم:
• ميگو: 250 گرم
• آب پياز: نصف قاشق غذاخوري
• تخممرغ: يك عدد
• نمك و فلفل: به ميزان لازم
• آرد 1/4 : پيمانه
• ماست: يك قاشق غذاخوري
• بيكينگپودر: يك قاشق مرباخوري
• روغن براي سرخكردن: به ميزان لازم
• پودر سير: يك قاشق چايخوري
طرز تهيه:
* بعد از تميز كردن ميگوها آنها را شسته با آب پياز، نمك و فلفل مخلوط ميكنيم.
* تخممرغ را خوب هم زده به آن آرد، ماست، نمك، پودر سير و بيكينگپودر را اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم،
* ميگوها را در مايه غلتانده و در روغن سرخ ميكنيم تا به رنگ طلايي در آيد.
* اين غذا در كنار سيبزميني سرخ شده، ليموترش تازه و سس تارتار بسيار لذيذ است.