كره و شكر را تركيب كنيد و هم بزنيد تا سبك و نرم شود. زرده تخم مرغ را اضافه كنيد و هم بزنيد تا يكدست شود.
مواد لازم:
شكر: ۱۱۰ گرم
كره نرم با دماي اتاق: ۱۱۰ گرم
تخم مرغ: يك عدد (زرده از سفيده جدا شود)
آرد: ۲۲۵ گرم
كشمش پلويي: ۵۵ گرم
پوست پرتقال: ۵۵ گرم
شير: ۳ قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
فر را روي ۱۶۰درجه سانتي گراد تنظيم و روشن كنيد.
كره و شكر را تركيب كنيد و هم بزنيد تا سبك و نرم شود. زرده تخم مرغ را اضافه كنيد و هم بزنيد تا يكدست شود.
خمير به دست آمده را باز كنيد و با قالب مخصوص برش بزنيد و روي سيني فر كه پوشيده از كاغذ روغني است، قرار دهيد و به مدت ۱۰ دقيقه بپزيد.
كلوچه ها را از فر خارج كنيد و با استفاده از برس مخصوص سفيده تخم مرغ را روي كلوچه بكشيد، كمي شكر روي آن بپاشيد و دوباره به مدت ۱۰ دقيقه در فر قرار دهيد.
پس از پخت سيني را از فر خارج كنيد و بگذاريد خنك شود.