كلوچه شكري

آموزش آشپز رايگان

كلوچه شكري

۳۴۳ بازديد

كلوچه شكري

كره و شكر را تركيب كنيد و هم بزنيد تا سبك و نرم شود. زرده تخم مرغ را اضافه كنيد و هم بزنيد تا يكدست شود.

مواد لازم:

شكر: ۱۱۰ گرم

كره نرم با دماي اتاق: ۱۱۰ گرم

تخم مرغ: يك عدد (زرده از سفيده جدا شود)

آرد: ۲۲۵ گرم

كشمش پلويي: ۵۵ گرم

پوست پرتقال: ۵۵ گرم

شير: ۳ قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

فر را روي ۱۶۰درجه سانتي گراد تنظيم و روشن كنيد.

كره و شكر را تركيب كنيد و هم بزنيد تا سبك و نرم شود. زرده تخم مرغ را اضافه كنيد و هم بزنيد تا يكدست شود.

خمير به دست آمده را باز كنيد و با قالب مخصوص برش بزنيد و روي سيني فر كه پوشيده از كاغذ روغني است، قرار دهيد و به مدت ۱۰ دقيقه بپزيد.

كلوچه ها را از فر خارج كنيد و با استفاده از برس مخصوص سفيده تخم مرغ را روي كلوچه بكشيد، كمي شكر روي آن بپاشيد و دوباره به مدت ۱۰ دقيقه در فر قرار دهيد.

پس از پخت سيني را از فر خارج كنيد و بگذاريد خنك شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد