آش گوجه‌سبز

آموزش آشپز رايگان

آش گوجه‌سبز

۲۹۹ بازديد

مواد لازم

• 750 گرم گوجه‌سبز

• 300 گرم گوشت چرخ‌كرده

• يك كيلوگرم سبزي آش

• 2 پيمانه بلغور گندم

• يك پيمانه لوبيا قرمز

• يك پيمانه عدس

• 3 قاشق سوپ‌خوري نعنا خشك

• نيم كيلوگرم پياز

• نمك و فلفل

• روغن مايع


روش تهيه

1. لوبيا قرمز را در يك كاسه آب به مدت 24ساعت خيس كنيد. بلغور و عدس را نيز به صورت جداگانه در آب به مدت يك‌ساعت خيس كنيد.

2. يكي از پيازها را پوست بكنيد و پس از خرد كردن، در تابه‌اي حاوي مقداري روغن داغ شده، بريزيد تا نيمه‌سرخ شود. سپس گوشت چرخ‌كرده را به پياز اضافه كنيد و همراه با آن تفت دهيد. اضافه كردن كمي نمك و فلفل به گوشت را نيز فراموش نكنيد. در تابه را بگذاريد تا گوشت همزمان با سرخ شدن بپزد. در اين فاصله زماني، بقيه پيازها را پوست كنده به صورت خلالي خرد كنيد.

3. يك قابلمه بزرگ مخصوص آش آماده كنيد و در آن كمي روغن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد. پيازهاي خلالي‌شده را داخل روغن سرخ كنيد و بعد يك قاشق از نعناي خشك را نيز در روغن تفت دهيد؛ البته پيش از آن، كمي از پياز داغ را براي تزيين روي آش برداريد. حالا لوبيا را همراه دو ليوان آب اضافه كنيد و بگذاريد نيم‌پز شود. پس از آن، عدس و بلغور را اضافه و صبر كنيد تا اين حبوبات هم نيم‌پز شوند.

4. در فاصله زماني لازم براي پخت حبوبات، سبزي را پاك كنيد و پس از شستن، به صورت درشت خرد كنيد. بعد از اينكه همه حبوبات نيم‌پز شدند، سبزي را همراه دو ليوان آب جوشيده به غذا اضافه كنيد.

5. گوجه‌سبزها را شسته و چوب آنها را جدا كنيد. بعد از اينكه سبزي پخته شد، گوجه‌ها را همراه گوشت چرخ‌كرده سرخ شده به آش اضافه كنيد. در اين مرحله، حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد تا آش كاملا جا بيفتد.

6. در پايان در تابه كوچكي مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود. سپس 2 قاشق باقيمانده نعنا خشك را در آن تفت دهيد. حالا روي آش را با نعنا داغ و پياز داغ تزيين كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد