آش انار

آموزش آشپز رايگان

آش انار

۲۷۸ بازديد

مواد لازم

• 750 گرم سبزي آش (شامل تره، جعفري، گشنيز و نعنا، برگ چغندر يا اسفناج)

• يك پيمانه برنج ( 200 گرم )

• يك پيمانه عدس

• يك پيمانه لوبيا قرمز

• 500 گرم گوشت چرخ‌كرده

• 3 عدد پياز متوسط

• 2 پيمانه آب گوشت يا مرغ

• يك ليتر آب انار يا نصف پيمانه رب انار

• 2 قاشق سوپ‌خوري پودر نعنا خشك

• 4 قاشق سوپ‌خوري روغن مايع مخصوص سرخ‌كردن


طرز تهيه

1. همه حبوبات را به طور جداگانه از چند ساعت قبل در آب بخيسانيد. سبزي آش كه شامل تره، جعفري، گشنيز، برگ چغندر يا اسفناج است را بشوييد و پس از خشك شدن خرد كنيد.

2. 2 عدد از پيازها را به صورت خلالي خرد كنيد و سپس داخل قابلمه بزرگ حاوي مقداري روغن تفت دهيد تا طلايي‌ شوند.

3. 2 قاشق پودر نعنا خشك را در كمي روغن داغ تفت دهيد و مقداري از آن رابراي تزئين كنار بگذاريد.

4. در يك قابلمه بزرگ، لوبيا را با آب مرغ يا گوشت بپزيد. پس از پخت، برنج و عدس را به همراه كمي نمك اضافه كنيد و اجازه دهيد، بجوشد. در اين مرحله، شعله را كم كنيد و در ظرف را بگذاريد تا مواد به آرامي پخته شوند. البته در طول اين مدت بايد مرتب مواد آش را هم بزنيد تا ته نگيرد.

5. پس از اينكه از پخته‌شدن حبوبات، نوبت اضافه‌كردن سبزي خردشده آش است. پس از اضافه‌كردن سبزي، دوباره در قابلمه را بگذاريد و صبر كنيد كه سبزي هم خوب بپزد و آش كاملا جا بيفتد.

6. در يك كاسه، گوشت چرخ‌كرده، پياز رنده شده و نمك و فلفل را اضافه كنيد و با دست ورز دهيد. سپس آنها را به شكل كوفته‌هاي ريز درآوريد و داخل آش بريزيد تا بپزند.

7. پس از كوفته‌ها، آب انار را به آش اضافه و حرارت را زياد كنيد تا بجوشد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد