همه فوت هاي شيريني گري!

آموزش آشپز رايگان

همه فوت هاي شيريني گري!

۹۲۶ بازديد

براي شروع كار شيريني پزي، اولين نكته اي كه بايد در نظر بگيريد آماده كردن وسايل و لوازم مورد نياز كارتان است. تمام مواد را اندازه گيري كنيد و در دسترس بگذاريد تا در وسط كار دنبال چيزي نگرديد.


اگر اين نكته ها را مو به مو رعايت كنيد مي توانيد مدعي شويد يك قناد حرفه اي هستيد.

آماده حركت

براي شروع كار شيريني پزي، اولين نكته اي كه بايد در نظر بگيريد آماده كردن وسايل و لوازم مورد نياز كارتان است. تمام مواد را اندازه گيري كنيد و در دسترس بگذاريد تا در وسط كار دنبال چيزي نگرديد.

- بهتر است تمام مواد آماده شده مدتي در دماي محيط بمانند يعني از نيم ساعت تا يك ساعت قبل همه مواد را از يخچال يا كابينت بيرون آوريد تا هم دما شوند، بخصوص كره يا مارگارين و تخم مرغ.

- درجه حرارت فرها معمولا مختلف هستند. بعضي فرها شماره اي هستند و بعضي ديگر براساس درجه سانتيگراد يا فارنهايت تنظيم مي شوند. اگر فر شما از يك تا چهار يا پنج درجه بندي شده، عدد يك يعني حرارا كم و بالاترين عدد يعني چهار يا پنج حرارت بيشتر است.

- اگر براي پخت شيريني به فر نياز داريد بهتر است حداقل 15 دقيقه قبل از قرار دادن سيني محتوي شيريني ها در فر، آن را با درجه حرارت مناسب گرم كنيد.


- دستور شيريني را اول خوب بخوانيد و مطمئن شويد كه در ميانه كار چيزي يا وسيله اي كم نداريد.

- براي تبديل درجه سانتيگراد به فارنهايت به اين ترتيب عمل كنيد. عدد درجه سانتيگراد را در نه پنجم (5/9) ضرب كرده و با 32 جمع كنيد.

- بهتر است براي پخت شيريني خانگي از مواد اوليه با كيفيت و تازه استفاده كنيد.

- مراقب باشيدمغزهاي مصرفي، مانده نباشند و بوي نا ندهند. تخم مرغ حتي الامكان تازه باشد. آردها هم مانده نباشند.

- مقياس هايي كه براي شريني پزي استفاده مي شوند معمولا استاندارد هستند، به اينصورت كه قاشق هايي كه براي اندازه گيري مواد خشك موجودند از بزرگ به كوچك عبارتند از:

سوپ خوري (يا غذاخوري) - مرباخوري - چاي خوري (قاشقي كوچكتر از مرباخوري) و يك دوم چاي خوري

و پيمانه هاي بزرگتر به ترتيب عبارتند از:

  • يك پيمانه (معادل 250 ميلي ليتر)
  • يك دوم پيمانه (125 ميلي ليتر)
  • يك سوم پيمانه (80 ميلي ليتر)
  • يك چهارم پيمانه (60 ميلي ليتر)
  • نكته اي كه بايد دقت شود اين است كه مواد مختلف با حجم هاي متفاوت در پيمانه ها، وزن هاي مختلفي هم دارند:
  • يك پيمانه آرد = 100 گرم
  • يك پيمانه شكر = 150 گرم
  • يك پيمانه پودر قند = 100 گرم
  • يك پيمانه روغن = 150 گرم
  • براي اندازه گيري قاشق ها هم بهتر است همه قاشق ها را سر پر در نظر بگيريد.
  • يك ق س آرد = 10 گرم
  • يك ق س شكر = 12 گرم
  • يك ق س پودر قند = 10 گرم

- براي پر كردن پيمانه ها بهتر است آنها را با قاشق پر كنيد تا همه فضاي داخل پيمانه پر شود و جايي بين مواد خالي نماند و وقتي آرد يا شكر را اندازه گرفتيد بهتر است روي آن را با كارد خوب صاف كنيد.كره و شكر قهوه اي را در پيمانه كمي فشار دهيد تا جاي خالي در پيمانه نباشد.

- اگر از روغن جامد براي شيريني استفاده مي كنيد بهتر است آن را در دماي محيط حداقل يك ساعت قرار دهيد تا نرم شود.

- اگر در شيريني تان از كره يا روغن جامد استفاده مي كنيد ديگر احتياجي به چرب كردن سيني فر نيست.

- بهتر است آرد، شكر، پودر نارگيل و ديگر مواد خشك را الك كنيد.

- اگر شيريني تان سفت شد، بدانيد كه يا مقدار شكر يا آردتان زياد بوده يا اينكه به مدت طولاني در فر مانده است. اگر دماي فر بالا باشد هم باعث سفت شدن شيريني تان و زياد خشك شدن آن مي شود.

- اگر قبل از قرار دادن در فر خمير سفت شد، به آن شير يا روغن مايع اضافه كنيد تا خمير نرم شود.

- در موقع درست كردن شيريني ها آنها را با فاصله بچينيد تا در حين پخت به همديگر نچسبند و شكل و فرم آنها به هم نخورد.

- بهترين نوع شكر مصرفي، شكر معمولي است اما دقت كنيد از نوع ريز آن استفاده كنيد. براي ريز كردن دانه هاي شكر از آسياب هم مي توان استفاده كرد، مدت 3 تا 5 ثانيه كافي است.

- شكر قهوه اي، شكري با عطر خاص است كه معمولا در شيريني هاي كم كالري استفاده مي شود. شكر قهوه اي در دو رنگ روشن و تيره در بازار موجود است كه متناسب با نوع شيريني مي توانيد از آنها استفاده كنيد.

- شيريني هايتان را در ظرف هاي دربسته، در جاي خشك و خنك نگهداري كنيد. اگر ديديد شيريني هايتان كمي خشك شده اند، مي توانيددر ظرف آنها يك فنجان آب بگذاريد و ظرف را به مدت چند دقيقه در مايكروفر قرار دهيد تا شيريني هايتان تازه شود.

- نكته ديگري كه خوب است براي پخت شيريني هاي عيد در نظر بگيريد، ظرافت و دقت در كار است. هر چه شيريني هاي خانگي ريزتر و يك اندازه و زيبا باشند، پذيرايي شما جذاب تر خواهد بود.

- اگر روي شيريني پخته، ولي داخل آن كمي خمير مانده، به علت زياد بودن حرارت فرتان است.

- جهت نگهداري باقلواها، خميرهاي مازريپاني و قطاب بهتر است آنها را درون فريزر در ظرف دربسته گذاشته و 24 ساعت زودتر از فريزر خارج كرده و مصرف كنيد.

- براي نگهداري شيريني هاي پخته شده، آنها را در ظروف فلزي يا شيشه اي نگهداري كنيد. بخصوص اگر مي خواهيد شيريني ها را فريز كنيد از ظرف پلاستيكي استفاده نكنيد.

- اگر مي خواهيد در شيريني تان از چاشني يا ادويه هايي مثل وانيل يا دارچين استفاده كنيد، بهترين راه مخلوط كردن آنها با روغن است.

- اولين مرحله شيريني پزي معمولا مخلوط كردن تخم مرغ با شكر و روغن است. البته اگر غير از اين باشد، در طرز تهيه ذكر مي شود.

- براي اينكه شيريني ها خرد نشود قبل از خنك شدن كامل آنها به شيريني ها دست نزنيد.


- زمان پخت در شيريني اهميت زيادي دارد، پس هميشه يك ساعت ديواري در آشپزخانه داشته باشيد.

- براي پر كردن قيف هاي مخصوص شيريني يا خامه بهترين راه اين است كه قيف را داخل يك ليوان دهان گشاد بگذاريد و لبه هاي قيف را برگردانيد، حالا به راحتي مي توانيد قيف را پر كنيد.

- در پخت شيريني هاي خانگي بهتر است از مغزهاي مرغوب استفاده كنيد. اگر مي خواهيد از پودر پسته استفاده كنيد، پيشنهاد ما به شما اين است كه خودتان پسته ها را پوست كنده و خرد كنيد تا از تازگي و بهداشتي بودن آنها اطمينان داشته باشيد.

* اگر در شيريني يا كيك مي خواهيد از بادام پرك استفاده كنيد به روش پيشنهادي ما عمل كنيد. بادامهاي خشك را به مدت سي ثانيه در آب جوش قرار دهيد و بعد از اين مدت آنها را آبكش كرده و شروع كنيد به پوست كندن آنها. به اين مرحله، سفيد كردن بادام گفته مي شود. حالا اين بادام هاي سفيد شده را مي توانيد به راحتي برش هاي نازك زده و به شكل پرك درآوريد.

* معمولا در موارد لازم همه شيريني ها تخم مرغ وجود دارد منظور از تخم مرغ، نوع درشت آن به وزن تقريبي 50 تا 60 گرم است. پس اگر تخم مرغ هايتان ريز است تعداد آنها را بيشتر در نظر بگيريد.

* براي جدا كردن سفيده تخم مرغ از زرده بهترين موقع زماني است كه تخم مرغ را تازه از يخچال بيرون آورده ايد. در اين صورت زرده از سفيده به راحتي جدا مي شود. بعد براي استفاده كردن در مواد لازم بگذاريد حدود نيم تا يك ساعت در دماي محيط بماند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد