مواد لازم براي بستني پسته اي:
پودر پسته يك فنجان
پودر شكر شش قاشق غذا خوري
شير يك فنجان سر پر
تخم مرغ يك عدد
خامه يك بسته 250 گرمي
وانيل يك چهارم قاشق چاي خوري
همزن برقي و آسياب برقي
با اين مقدار مواد لازم به اندازه سه كاسه بستني خوري يا 10 اسكوپ بزرگ از ”بستني پسته اي“ خواهيم داشت.
يك بسته خامه دويست و پنجاه گرمي . حداقل 30 درصد چربي

شش قاشق غذا خوري پودر شكر معادل صد و بيست گرم

يك چهارم قاشق چاي خوري وانيل خالص

يك فنجان سر پر شير . معادل 140 گرم

يك فنجان پودر پسته . معادل 70 گرم

يك عدد تخم مرغ

طرز تهيه بستني پسته اي :
يك بسته خامه دويست و پنجاه گرمي (حداقل 30 درصد چربي ) را دو ساعت در فريزر گذاشته، سپس آن را در يك ظرف ريخته همراه سه قاشق غذاخوري پودر شكر حدود پنج دقيقه با همزن برقي مي زنيم تا خامه سفت شده و فرم بگيرد (اگر به هنگام باز كردن بسته خامه، كمي شير كنار آن جدا شده بود ، شير را دور بريزيد تا خامه غليظ تر شده و بهتر فرم بگيرد.)




يك عدد تخم مرغ را همراه سه قاشق غذاخوري پودر شكر و يك چهارم قاشق چاي خوري وانيل با همزن برقي مي زنيم تا كاملا كرم رنگ و كشدار شود.




يك فنجان شير را كم كم اضافه كرده، هم مي زنيم و سپس خامه فرم گرفته را اضافه مي كنيم تا مايه بستني پسته اي آماده شود .



مايه بستني پسته اي را حدود دو ساعت در فريزر قرار مي دهيم تا بستني شروع به يخ زدن كند. سپس آن را از فريزر در آورده و با يك چنگال يا همزن دستي هم مي زنيم و دوباره دو ساعت ديگر در فريزر قرار داده و بعد در آورده، هم مي زنيم. اين بار بستني سفت تر خواهد شد.




در اين مرحله يك فنجان پودر پسته (پسته آسياب شده) اضافه كرده، هم مي زنيم و براي 24 ساعت در يك ظرف در بسته در فريزرقرار مي دهيم تا بستني آماده شود. سپس آن را با قاشق مخصوص بستني در ظرف پذيرايي مي كشيم.




نوش جان

مقدار كالري موجود در كل بستني 1800كيلو كالري مي باشد.

مقدار كالري موجود در يك اسكوپبزرگ از بستني حدود 180كيلو كالري مي باشد.

مقدار كالري موجود در يك كاسه بستني خوري حدودا 600كيلو كالري مي باشد.
