براي نگهداري بستني در فريزر بايد بستني را در ظرف آلومنييومي يا ليوان هاي بستني بريزيد
مواد لازم براي بستني توت فرنگي:
وانيل يك چهارم قاشق چاي خوري
پودر شكر هشت قاشق غذاخوري
توت فرنگي يك كاسه ماست خوري
تخم مرغ سه عدد
خامه يك بسته 150گرمي
همزن برقي و مخلوط كن
با اين مقدار موار لازم حدود چهار كاسه بستني خوري يا 12 اسكوپ بزرگ از بستني توت فرنگي خواهيم داشت .
يك بسته خامه 150 گرمي حداقل 30 درصد چربي، يك چهارم قاشق چاي خوري وانيل


هشت قاشق غذاخوري پودر شكر حدود 160 گرم، يك كاسه ماست خوري سر پر توت فرنگي معادل 250گرم


سه عدد تخم مرغ

طرز تهيه بستني توت فرنگي
يك بسته خامه 150 گرمي (حداقل 30 درصد چربي ) را دو ساعت در فريزر گذاشته، سپس آن را در يك ظرف ريخته، همراه دو قاشق غذاخوري پودر شكر حدود پنج دقيقه با همزن برقي مي زنيم تا خامه سفت شده فرم بگيرد(اگر به هنگام باز كردن بسته خامه، كمي شير كنار خامه جدا شده است، شير را حتما دور بريزيد تا خامه بهتر فرم بگيرد)

زرده سه عدد تخم مرغ را جدا كرده، همراه دو و نيم قاشق غذاخوري پودر شكر و يك چهارم قاشق غذاخوري وانيل با همزن برقي مي زنيم تا زرده هاي تخم مرغ كرم رنگ و كش دار شود.

خامه فرم گرفته را به زرده همزده اضافه كرده با يك ليسك مخلوط مي كنيم.

سفيده سه عدد تخم مرغ را جدا كرده، با همزن برقي مي زنيم تا كاملا كف شده از ظرف نريزد. سپس دو قاشق غذاخوري پودر شكر را كم كم به سفيده اضافه كرده، با همزن برقي مي زنيم تا سفيده تخم مرغ كشدار شود. در انتها مخلوط زرده و خامه را به سفيده اضافه كرده با قاشق يا ليسك هم مي زنيم.

يك كاسه ماست خوري سرپر توت فرنگي پاك كرده را همراه يك و نيم قاشق غذاخوري پودر شكر در مخلوط كن مي ريزيم سپس آن را به مايه بستني اضافه كرده هم مي زنيم تا مايه بستني توت فرنگي آماده شود.

يك ظرف فلزي را يك ساعت در فريزر گذاشته سپس مايه بستني توت فرنگي را در آن ريخته، در ظرف را مي پوشانيم و آن را دو ساعت در فريزر مي گذاريم تا بستني شروع به يخ زدن كند. سپس آن را از فريزر درآورده با يك همزن دستي هم مي زنيم تا بستني يكنواخت بسته شود و بعدحدود يك يا دو روز (بسته به قدرت سردكنندگي فريزر آماده شدن بستني 24 الي 48 ساعت طول مي كشد) در فريزر قرار مي دهيم تا بستني كاملاً سفت شده و آماده مصرف شود.

نوش جان

