آشنايي با روش تهيه بستني كاكائويي

۲۹۳ بازديد

يك بسته خامه دويست گرمي (حداقل 30 درصد چربي) را دو ساعت در فريزر گذاشته، سپس آن را در يك ظرف ريخته، همراه سه قاشق غذاخوري پودر شكر حدود پنج دقيقه با همزن برقي مي‌زنيم تا خامه سفت شده و فرم بگيرد.


مواد لازم براي تهيه بستني كاكائويي

پودر شكر هفت قاشق غذاخوري

پودر كاكائودو قاشق غذاخوري

تخم مرغچهار عدد سفيده

خامهيك بسته 200 گرمي

با اين مقدار مواد لازم حدود سه كاسه بستني خوري يا 10 اسكوپ بزرگ از ”‌بستني كاكائويي“ خواهيم داشت.

همزن برقي

يك بسته خامه دويست گرمي (حداقل 30 درصد چربي)، هفت قاشق غذاخوري پودر شكر (حدود صد و پنجاه گرم)

بستني كاكائوييبستني كاكائويي

دو قاشق غذاخوري پودر كاكائو (معادل 16 گرم)، چهار عدد سفيده تخم مرغ با زرده تخم مرغ مي‌توان بستني وانيلي درست كرد.

بستني كاكائوييبستني كاكائويي

طرز تهيه بستني كاكائويي

يك بسته خامه دويست گرمي (حداقل 30 درصد چربي) را دو ساعت در فريزر گذاشته، سپس آن را در يك ظرف ريخته، همراه سه قاشق غذاخوري پودر شكر حدود پنج دقيقه با همزن برقي مي‌زنيم تا خامه سفت شده و فرم بگيرد (اگر به هنگام باز كردن بسته خامه، كمي شير كنار خامه جدا شده است، شير را حتماً دور بريزيد تا خامه بهتر فرم بگيرد) و بعد دو قاشق غذاخوري سرپر كاكائو اضافه كرده، تا خامه كاكائويي آماده شود.

بستني كاكائويي

سفيده چهار عدد تخم مرغ را جدا كرده، با همزن برقي حدود 5 دقيقه مي‌زنيم تا كاملاً كف شده از ظرف نريزد سپس چهار قاشق غذاخوري پودر شكر را كم كم به سفيده اضافه كرده، با همزن برقي مي‌زنيم تا سفيده تخم مرغ كشدار شود. در انتها خامه كاكائويي را اضافه كرده با قاشق يا ليسك هم مي‌زنيم تا مايه بستني كاكائويي آماده شود.

بستني كاكائويي

مايه بستني كاكائويي را در يك ظرف دربسته ريخته، حدود يك يا دو روز (بسته به قدرت سردكنندگي فريزر آماده شدن بستني 24 الي 48 ساعت طول مي‌كشد) در فريزر قرار مي‌دهيم تا بستني كاملاً سفت شده و آماده مصرف شود.

بستني كاكائويي

با يك قاشق مخصوص بستني، آن را در ظرف كشيده تا آماده پذيرايي شود.

بستني كاكائويي

با كمي پودر پسته و اسمارتيز مي‌توان روي بستني را تزئين كرد.

بستني كاكائويي

نوش جان

بستني كاكائويي
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد