يك بسته پودر ژله آناناس را در يك فنجان آب جوش كم كم ريخته، هم ميزنيم تا حل شود.
مواد لازم براي تهيه شارلوت آناناس
خامه پاستوريزه يك بسته 250 گرمي
كره50 گرم
كمپوت آناناسيك قوطي نيم كيلويي
وانيل يك چهارم قاشق چاي خوري
پودر ژلهآناناس يك بسته
تخم مرغدو عدد
پودر شكر شش قاشق غذاخوري
با اين مقدار مواد لازم به اندازه يك بشقاب بزرگ از ”شارلوت آناناس“ خواهيم داشت.
دو عدد تخم مرغ، يك چهارم قاشق چاي خوري وانيل


شش قاشق غذاخوري پودر شكر (معادل 120 گرم)، يك قوطينيم كيلويي كمپوت آناناس حلقه اي هفت حلقه كمپوت آناناس و هفت عدد آلو قرمز يا گيلاس نياز ميباشد.


يك بسته كره 50 گرمي، يك بسته پودر ژله آناناس (معادل صد گرم پودر ژله)


يك بسته خامه پاستوريزه سفت 250 گرمي (اگر كمي شير كنار خامه جدا شده بود، آن را حتماً دور بريزيد تا خامه بهتر فرم بگيرد)، يك كاسه گرد با گنجايش حدود يك و نيم ليتر و همزن برقي


طرز تهيه شارلوت آناناس
يك بسته پودر ژله آناناس را در يك فنجان آب جوش كم كم ريخته، هم ميزنيم تا حل شود. سپس آن را در هواي آزاد گذاشته تا كمي سرد شود ولي بسته نشود.

يك بسته خامه سفت پاستوريزه 250 گرمي را دو ساعت در فريزر گذاشته، تا كمي يخ بزند سپس آن را با سه قاشق غذاخوري پودر شكر مخلوط كرده، حدود 5 دقيقه هم ميزنيم تا خامه فرم بگيرد.

دو عدد زرده تخم مرغ را همراه يك چهارم قاشق چايخوري وانيل و دو قاشق غذاخوري پودر شكر با همزن برقي ميزنيم تا سفيد و كشدار شود.

پنجاه گرم كره را بيرون يخچال گذاشته، تا كمي نرم شود سپس به زرده زده شده اضافه كرده، هم ميزنيم.

ژله سرد شده را اضافه كرده، هم ميزنيم.

دو عدد سفيده تخم مرغ را با همزن برقي ميزنيم تا كاملاً كف شود. بعد يك قاشق پودر شكر اضافه كرده، به هم زدن ادامه ميدهيم.

خامه فرم گرفته را اضافه كرده، هم ميزنيم سپس مخلوط زرده تخم مرغ را اضافه كرده، تا مايه شارلوت آماده شود.

كمي از مايه شارلوت را ته يك كاسه بزرگ ريخته، چند حلقه از كمپوت آناناس دور آن ميچينيم سپس برشي از آلو قرمز يا يك عدد گيلاس وسط هر حلقه قرار ميدهيم در نهايت با بقيه مواد كاسه را پر ميكنيم و براي مدت 4 الي 5 ساعت در يخچال قرار ميدهيم تا دسر بسته شود سپس آن را از يخچال درآورده و براي چند لحظه روي كتري در حال جوش قرار داده و لبه هاي دسر را جدا كرده، آن را در ظرف برمي گردانيم.

ميتوان يك حلقه كمپوت آناناس همراه يك آلو قرمز يا گيلاس روي دسر قرار داد تا آماده پذيرايي شود.

نوش جان
