آشنايي با روش تهيه شارلوت آناناس

۳۱۲ بازديد

يك بسته پودر ژله آناناس را در يك فنجان آب جوش كم كم ريخته، هم مي‌زنيم تا حل شود.

مواد لازم براي تهيه شارلوت آناناس

خامه پاستوريزه يك بسته 250 گرمي

كره50 گرم

كمپوت آناناسيك قوطي نيم كيلويي

وانيل يك چهارم قاشق چاي خوري

پودر ژلهآناناس يك بسته

تخم مرغدو عدد

پودر شكر شش قاشق غذاخوري

با اين مقدار مواد لازم به اندازه يك بشقاب بزرگ از ”‌شارلوت آناناس“ خواهيم داشت.

دو عدد تخم مرغ، يك چهارم قاشق چاي خوري وانيل

شارلوت آناناسشارلوت آناناس

شش قاشق غذاخوري پودر شكر (معادل 120 گرم)، يك قوطينيم كيلويي كمپوت آناناس حلقه اي هفت حلقه كمپوت آناناس و هفت عدد آلو قرمز يا گيلاس نياز مي‌باشد.

شارلوت آناناسشارلوت آناناس

يك بسته كره 50 گرمي، يك بسته پودر ژله آناناس (معادل صد گرم پودر ژله)

شارلوت آناناسشارلوت آناناس

يك بسته خامه پاستوريزه سفت 250 گرمي (اگر كمي شير كنار خامه جدا شده بود، آن را حتماً دور بريزيد تا خامه بهتر فرم بگيرد)، يك كاسه گرد با گنجايش حدود يك و نيم ليتر و همزن برقي

شارلوت آناناسشارلوت آناناس

طرز تهيه شارلوت آناناس

يك بسته پودر ژله آناناس را در يك فنجان آب جوش كم كم ريخته، هم مي‌زنيم تا حل شود. سپس آن را در هواي آزاد گذاشته تا كمي سرد شود ولي بسته نشود.

شارلوت آناناس

يك بسته خامه سفت پاستوريزه 250 گرمي را دو ساعت در فريزر گذاشته، تا كمي يخ بزند سپس آن را با سه قاشق غذاخوري پودر شكر مخلوط كرده، حدود 5 دقيقه هم مي‌زنيم تا خامه فرم بگيرد.

شارلوت آناناس

دو عدد زرده تخم مرغ را همراه يك چهارم قاشق چاي‌خوري وانيل و دو قاشق غذاخوري پودر شكر با همزن برقي مي‌زنيم تا سفيد و كشدار شود.

شارلوت آناناس

پنجاه گرم كره را بيرون يخچال گذاشته، تا كمي نرم شود سپس به زرده زده شده اضافه كرده، هم مي‌زنيم.

شارلوت آناناس

ژله سرد شده را اضافه كرده، هم مي‌زنيم.

شارلوت آناناس

دو عدد سفيده تخم مرغ را با همزن برقي مي‌زنيم تا كاملاً كف شود. بعد يك قاشق پودر شكر اضافه كرده، به هم زدن ادامه مي‌دهيم.

شارلوت آناناس

خامه فرم گرفته را اضافه كرده، هم مي‌زنيم سپس مخلوط زرده تخم مرغ را اضافه كرده، تا مايه شارلوت آماده شود.

شارلوت آناناس

كمي از مايه شارلوت را ته يك كاسه بزرگ ريخته، چند حلقه از كمپوت آناناس دور آن مي‌چينيم سپس برشي از آلو قرمز يا يك عدد گيلاس وسط هر حلقه قرار مي‌دهيم در نهايت با بقيه مواد كاسه را پر مي‌كنيم و براي مدت 4 الي 5 ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم تا دسر بسته شود سپس آن را از يخچال درآورده و براي چند لحظه روي كتري در حال جوش قرار داده و لبه هاي دسر را جدا كرده، آن را در ظرف برمي گردانيم.

شارلوت آناناس

مي‌توان يك حلقه كمپوت آناناس همراه يك آلو قرمز يا گيلاس روي دسر قرار داد تا آماده پذيرايي شود.

شارلوت آناناس

نوش جان

شارلوت آناناس
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد