مواد لازم براي دسر هلو با ژله
خامه 250 گرم
پودر شكر 6 قاشق غذاخوري
هلو نيم كيلوگرم
پودر ژله هلو 2 بسته
وانيل يك چهارم قاشق چايخوري
هلو و اسمارتيز چند عدد براي تزئين
مواد لازم
چهار عدد هلو درشت، معادل نيم كيلوگرم. يك بسته خامه پاستوريزه 250 گرمي.


شش قاشق غذاخوري پودر شكر، جمعاً معادل 120 گرم. يك چهارم قاشق چايخوري وانيل.


دو بسته پودر ژله هلو، جمعاً معادل 200 گرم. چند عدد هلو، شليل و اسمارتيز براي تزئين


طرز تهيه دسر هلو با ژله
نيم كيلو هلو را شسته، پوست كنده، از هسته جدا مي كنيم. آن را با 3 قاشق غذاخوري شكر در مخلوط كن ريخته، تا 2 پيمانه پوره هلو به دست آيد.

يك بسته پودر ژله را به تدريج در يك پيمانه آب جوش حل ميكنيم.

نصف پيمانه از ژله سرد شده را آرامآرام در پوره هلو ميريزيم و هم ميزنيم.

250 گرم خامه پاستوريزه را 2 ساعت در فريزر ميگذاريم (اگر كنار خامه كمي از آب آن جدا شده است حتماً آن را دور بريزيد تا خامه بهتر فرم بگيرد) سپس آن را از فريزر درآورده و با 3 قاشق غذاخوري پودر شكر و يك چهارم قاشق چايخوري وانيل مخلوط ميكنيم.

آن را با همزن برقي حدود 5 دقيقه هم ميزنيم تا خامه فرم بگيرد.

مخلوط پوره هلو و ژله را كمكم به خامه فرم گرفته اضافه كرده، هم ميزنيم تا دسر آماده شود. دسر آماده شده را در ظرف ميكشيم. سپس ظرف هاي دسر را 3 الي 4 ساعت در يخچال قرار مي دهيم تا دسر بسته شود.

1/5 پيمانه آب به بقيه ژله اضافه كرده، روي دسر بسته شده ميريزيم. در صورت نياز يك بسته پودر ژله ديگر را نيز در 3 پيمانه آب حل ميكنيم و روي دسرهاي تزئين شدهميريزيم سپس آنها را 5 الي 6 ساعت در يخچال ميگذاريم تا ژله بسته شود.

تزئين با يك برش مارپيچي از شليل و اسمارتيز

تزئين با يك برش از شليل و چند عدد اسمارتيز

تزئين با چند برش از شليل و اسمارتيز

كالري موجود در دسر هلو با ژله
مقدار كالري موجود در كل دسر حدود 2300 كيلوكالري ميباشد.
مقدار كالري موجود در يك كاسه ماستخوري از اين دسر حدود 230 كيلوكالري ميباشد.