از اين دسر براي تزئين سفره و هم به عنوان عصرانه مي توان استفاده كرد
مواد لازم براي دسر ژلاتينه موز:
پودر ژله موز يك و نيم بسته
بستني وانيلي يك و نيم ليوان
بيسكويت ساده ده عدد
موز دو عدد
با اين مقدار مواد لازم يك ظرف مستطيل به طول 26 سانت از ”دسر ژلاتينه موز“ خواهيم داشت.
دو عدد موز(حدود سيصد گرم)

يك قالب مستطيل شكل به طول 26 سانت

يك و نيم بسته پودر ژله معادل صد و پنجاه گرم پودر ژله

ده عدد بيسكويت(حدود پنجاه گرم)

يك و نيم ليوان بستني وانيلي يا موزي (جمعاً معادل 200 گرم)

طرز تهيه دسر ژلاتينه موز:
نصف بسته پودر ژله موز را كم كم در نصف ليوان آب جوش ريخته، هم ميزنيم تا حل شود و بعد نصف ليوان آب سرد به آن اضافه ميكنيم.

يك كيسه فريزر را باز كرده، داخل قالب مستطيل شكل صاف پهن ميكنيم. دو عدد موز را برش زده، ته ظرف ميچينيم. بعد ژله حل شده را روي آن ميريزيم و دو ساعت در يخچال ميگذاريم تا سرد و سفت شود.

يك بسته پودر ژله موز را كم كم در يك ليوان آب جوش ريخته، هم ميزنيم تا حل شود.

يك و نيم ليوان بستني وانيلي يا بستني موزي (200 گرم) را اضافه كرده، هم ميزنيم تا مايه يكدست شود.

مايه ژله بستني را سريع (قبل از اينكه سفت شود) روي ژله سفت شده ميريزيم و يك الي دو ساعت در يخچال ميگذاريم تا سفت شود.

با بيسكويت روي دسر سرد شده را ميپوشانيم تا موقع پذيرايي به راحتي برش بخورد.

ظرف دسر را برگردانده، پلاستيك روي آن را جدا كرده تا آماده پذيرايي شود.
