
مواد لازم براي دسر زردآلو با ژله
خامه250 گرم
پودر شكر 6 قاشق غذاخوري
زردآلونيم كيلوگرم
پودر ژله زردآلو 2 بسته
وانيل يكچهارم قاشق چايخوري
زردآلو و گيلاسچند عدد براي تزئين
مواد لازم
چهارده عدد زردآلو درشت، معادل نيم كيلوگرم. يك بسته خامه پاستوريزه 250 گرمي.


شش قاشق غذاخوري پودر شكر، جمعاً معادل 120 گرم. يكچهارم قاشق چايخوري وانيل.


دو بسته پودر ژله زردآلو يا موز يا ليمو، جمعاً معادل 200 گرم. چند عدد زردآلو، گيلاس و اسمارتيز براي تزئين


طرز تهيه دسر زردآلو با ژله
زردآلوها را از هسته جدا كرده، در مخلوط كن ميريزيم. 5 قاشق آب و 3 قاشق شكر به آن اضافه ميكنيم.

بعد از مخلوط كردن، دو پيمانه پوره زردآلو خواهيم داشت.

يك بسته پودر ژله را بهتدريج در يك پيمانه آب جوش (يك فنجان سرپر) حل ميكنيم.

نصف پيمانه از ژله سرد شده را آرامآرام در پوره زردآلو ميريزيم و هم ميزنيم.

250 گرم خامه پاستوريزه را دو ساعت در فريزر ميگذاريم سپس آن را از فريزر درآورده و با سه قاشق غذاخوري پودر شكر و يكچهارم قاشق چايخوري وانيل مخلوط ميكنيم.

آن را با همزن برقي حدود 5 دقيقه هم ميزنيم تا خامه فرم بگيرد.

مخلوط پوره زردآلو و ژله را كمكم به خامه فرم گرفته اضافه كرده، هم ميزنيم تا دسر آماده شود.

دسر آماده شده را در ظرف ميكشيم. سپس ظرفهاي دسر را 3 الي 4 ساعت در يخچال قرار ميدهيم تا دسر بسته شود.

براي تزئين، ميتوان يك عدد زردآلو را برش زده، همراه يك گيلاس روي دسر قرار داد سپس ظرفهاي دسر را دو الي سه ساعت در يخچال قرار ميدهيم تا دسر بسته شود.

1/5 پيمانه آب به بقيه ژله اضافه كرده، روي دسر تزئين شده ميريزيم. در صورت نياز يك بسته پودر ژله ديگر را نيز در 3 پيمانه آبحل ميكنيم و روي دسرهاي تزئين شده ميريزيم سپس آنها را 5 الي 6 ساعت در يخچال ميگذاريم تا ژله بسته شود.

دسر آماده پذيرايي ميباشد.
نوش جان

كالري موجود در دسر زردآلو با ژله
مقدار كالري موجود در كل دسر حدود 2350 كيلوكالري ميباشد.
مقدار كالري موجود در يك كاسه ماستخوري از اين دسر حدود 235 كيلوكالري ميباشد.