هات داگ با سس فلفل

آموزش آشپز رايگان

هات داگ با سس فلفل

۲۸۳ بازديد

• تعداد: 8 هات داگ و 4 كاسه سس
• زمان آماده سازي: 15 دقيقه
• زمان پخت: 50 دقيقه
• زمان سرد شدن: 10 دقيقه

مواد لازم

• 4 قاشق غذاخوري كره
• يك عدد پياز سفيد بزرگ، خرد شده
• 4 حبه سير، خرد شده
• يك پيمانه كچاپ
• نصف پيمانه شكر قهوه اي
• نصف پيمانه سركه سيب
• 1/3 پيمانه سس تند
• 3 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
• دو قاشق چايخوري پودر چيلي
• يك قاشق چايخوري نمك
• 8 عدد هات داگ
• 8 عدد نان هات داگ، برشته شده
• براي روي ساندويچ: فلفل چيلي خرد شده و پياز خرد شده (اختياري)

طرز تهيه

1. براي تهيه سس، در يك قابلمه كوچك، پياز و سير را داخل كره داغ شده روي حرارت ملايم به مدت ده دقيقه سرخ كنيد تا پيازها طلايي شوند. همه مواد به غير از هات داگ و نان را داخل آن بريزيد و هم بزنيد. حرارت را كم كنيد. در قابلمه را بگذاريد و روي حرارت كم اجازه دهيد 15 دقيقه نيم جوش شود. در قابلمه را برداريد و 20 تا 30 دقيقه ديگر روي همان شعله كم بگذاريد تا سس غليظ شود. از روي حرارت برداريد. 10 دقيقه آن را كنار بگذاريد تا خنك شود.
2. سس را در بلندر پوره كنيد تا كاملا نرم و يكدست شود.
3. هات داگ ها را يا روي زغال كبابي يا درون تابه سرخ كنيد. آنها را داخل نان بگذاريد و در صورت تمايل فلفل چيلي يا پياز خام ريز شده هم روي آن بريزيد. سس را جداگانه درون پياله بريزيد و با ساندويج سرو كنيد.

هات داگ
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد