• تعداد: 8 هات داگ
• زمان آماده سازي: 20 دقيقه
• زمان پخت: 7 دقيقه
مواد لازم
• 30 گرم گوجه فرنگي گيلاسي سبز و قرمز
• نصف پيمانه پيازچه سبز و ريزشده
• نصف پيمانه گشنيز ريز شده
• يك عدد فلفل چيلي، نواري برش دهيد
• نمك و فلفل سياه
• دو عدد ليموترش
• يك قوطي ماءالشعير
• 8 عدد هات داگ
• 8 عدد نان هات داگ برشته شده
• نصف پيمانه پنير مونتري يا گودا
طرز تهيه
1. براي تهيه سالسا، در يك كاسه متوسط گوجه فرنگي، پياز، گشنيز و نصف فلفل چيلي را با هم مخلوط كنيد. نمك و فلفل بزنيد و كناري بگذاريد.
2. يك عدد ليمو را دو نصف كنيد؛ آب آنها را بگيريد و پوست آنها را نگهداريد. در يك تابه بزرگ ماءالشعير، باقي فلفل چيلي، آب ليموترش و پوست ليمو را با هم مخلوط كنيد. اجازه دهيد جوش بيايد. هات داگ ها را داخل اين مايع، بدون اينكه در تابه را بگذاريد به مدت 7 دقيقه بپزيد. هات داگ ها را خارج كنيد و بقيه مواد را دور بريزيد.
3. ليموي باقي مانده را قاچ كنيد. هات داگ ها را داخل نان بگذاريد و سس سالسا روي آن بريزيد و به همراه ليموهاي قاچ خورده سرو كنيد.
