• تعداد: 8 هات داگ
• زمان آماده سازي و پخت: 20 دقيقه
مواد لازم
• 2 تكه بيكن خرد شده
• يك عدد پياز سفيد متوسط، خرد شده
• يك قاشق غذاخوري فلفل چيلي خلال شده
• دو قاشق چايخوري سير رنده شده
• 450 گرم گوشت راسته چرخ شده
• يك قاشق چايخوري پودر چيلي
• يك قاشق چايخوري پاپريكا
• نمك
• 230 گرم سس گوجه فرنگي
• نصف پيمانه آب يا ماءالشعير بي طعم
• 8 عدد هات داگ گوشت، كباب شده
• 8 عدد نان هات داگ برشته شده
• يك پيمانه پنير چدار رنده شده
طرز تهيه
1. در يك تابه روي حرارت متوسط، بيكن و نصف پياز را به مدت 5 دقيقه تفت دهيد تا بيكن كاملا برشته شود.
2. فلفل چيلي و سير را به تابه اضافه كنيد. يك دقيقه بپزيد. گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد و تفت دهيد. چربي مواد رابگيريد. سس گوجه فرنگي، ماءالشعير و نمك و فلفل اضافه كنيد. اجازه دهيد تا جوش بيايد. حرارت را كم كنيد تا به حال نيم جوش حدود 10 دقيقه روي شعله باشد. آن را كنار بگذاريد و گرم نگهداريد.
3. روي هات داگ هاي گريل شده سس چيلي و باقي مانده پياز خرد شده را بريزيد و سرو كنيد.
