طرز تهيه خوراك كالزون گوشت و كلم

۲۶۵ بازديد

كالزون گوشت و كلم

• تعداد: 4 نفر
• زمان آماده سازي: 8 دقيقه
• زمان پخت: 10 دقيقه
• زمان پخت خمير: 12 تا 14 دقيقه

مواد لازم

• يك قاشق چايخوري زيره (پودر شده)
• 170 گرم گوشت پخته و خرد شده
• نصف پيمانه پياز قرمز ريز شده
• حدود نيم كليو كلم برگ رنده شده با هويج
• نصف قاشق چايخوري فلفل سياه
• آرد خمير پيتزا (براي تهيه خمير)
• يك شيشه سس هزار جزيره

طرز تهيه خوراك كالزون گوشت و كلم

طرز پخت

1. فر را با دماي 400 درجه فارنهايت روشن كنيد تا گرم شود.

2. براي مواد مياني كالزون، در يك تابه بزرگ زيره ها را تفت دهيد تا برشته شوند. گوشت و پياز را اضافه كنيد. حدود دو دقيقه تفت دهيد. كلم، هويج و فلفل را اضافه كنيد. حدود 5 تا 7 دقيقه تفت دهيد تا كلم نرم و پلاسيده شود. از روي حرارت برداريد. روي آن را بپوشانيد و كناري بگذاريد.

3. خمير پيتزا را روي سطح صاف باز كنيد. آن را به شكل مستطيل 40×40 سانتي متر در آوريد. سپس به اندازه هاي دلخواه برش بزنيد.

4. آب مواد مياني را بگيريد. از اين مواد داخل قسمت ها برش داده بريزيد. كناره هاي كالزون را با كمك آب به هم بچسبانيد (در ست مثل درست كردن پيراشكي). براي زيبا شدن كالزون ها، لبه هاي هر مستطيل را با چنگال نقطه دار كنيد. سيني فر را چرب يا يك ورق روغني روي سيني پهن كنيد و كالزون ها را روي آن بچينيد.

5. حدود 12 تا 14 دقيقه طول مي كشد تا كالزون ها برشته و طلايي شوند.

6. در آخر با سس هزار جزيره سرو كنيد.

ارزش غذايي (مواد 4 نفر)

• كالري: 380
• چربي: 11 گرم
• كلسترول: 42 ميلي گرم
• چربي اشباع شده: 3 گرم
• كربوهيدرات: 54 گرم
• چربي اشباع نشده: 4 گرم
• سديم: 1206 ميلي گرم
• پتاسيم: 316 ميلي گرم
• فيبر: 4 گرم

كالزون نوعي غذاي ايتاليايي است كه با گوشت، سبزيجات و پنير تهيه مي شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد