فر را با دماي 200 درجه سانتيگراد گرم كنيد. يك قابلمه 8 ليتري را با آبنمك پر كرده و روي حرارت بگذاريد تا به جوش بيايد. گلكلم و هويج را داخل آبجوش ريخته و 15 دقيقه حرارت دهيد تا ترد شود.

مواد لازم
براي 6 نفر
- گلكلم: يك عدد متوسط (حدود700 گرم)، برگها به اندازه 2 سانتيمتر خرد شده باشند.
- هويج: 300 گرم، خلال شده
- آب سبزيجات: يك پيمانه، بدون نمك
- پنير كمچرب: يكچهارم پيمانه
- خردل ديژون: يك قاشق چايخوري
- فلفل قرمز: يك نوك قاشق
- پنير گروير سوئدي: سهچهارم پيمانه، خرد شده
- نمك و فلفل: مقداري
- ماكاروني فرمي elbow (لولهاي كوتاه و خميده): 400 گرم
- كلم بروكلي: 250 گرم، فقط گلهاي كوچك كلم
- گوجهفرنگي: 2 عدد متوسط، دانه گرفته و
- خرد شده
- پنير پارمسان: يكچهارم پيمانه، رنده شده
طرز تهيه مك اند چيز با گل كلم
روش تهيه
فر را با دماي 200 درجه سانتيگراد گرم كنيد. يك قابلمه 8 ليتري را با آبنمك پر كرده و روي حرارت بگذاريد تا به جوش بيايد. گلكلم و هويج را داخل آبجوش ريخته و 15 دقيقه حرارت دهيد تا ترد شود. در همين مدت، آب سبزيجات، پنير كمچرب، خردل، فلفل قرمز، نصف پيمانه پنير سوئيسي، مقدار كمي نمك و فلفل سياه را در مخلوطكن ريخته و حسابي با هم تركيب كنيد. حالا سبزيجات را هم داخل مخلوطكن ريخته و باز هم تركيبشان كنيد تا كاملا يكدست و نرم شود.
حالا ماكارونيها را داخل قابلمه آبجوش ريخته و نصف مدت زماني كه روي بستهاش نوشته، آنها را آبپز كنيد. يك دقيقه آخر طبخ ماكارونيها بروكليها را داخل قابلمه بريزيد و بعد از يك دقيقه، ماكاروني و بروكلي را آبكش كنيد و داخل قابلمه برگردانيد.
سس گلكلم و نيمي از گوجهفرنگيها را با مواد داخل قابلمه اضافه كرده و با هم مخلوط كنيد. حالا محتويات قابلمه را به يك ظرف گود مخصوص فر با حجم 25 ليتر بريزيد و رويش را با باقيمانده پنير و گوجهفرنگي بپوشانيد. ظرف را براي 35دقيقه در فر بگذاريد تا سطح آن قهوهاي طلايي شود.