پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۸۸ بازديد
• تعداد: 8 هات داگ
• زمان آماده سازي و پخت: 25 دقيقه
مواد لازم
• ¾ پيمانه گوجه فرنگي گيلاسي، چهار قاچ شده
• 1/3 پيمانه جعفري خرد شده
• 1/3 پيمانه خيار
• 1/3 پيمانه پياز ريز شده
• ¼ خيار شور ريز شده
• نصف قاشق چايخوري تخم كرفس
• خردل زرد
• خيارشور، نواري برش دهيد
• فلفل
طرز تهيه
1. در يك كاسه كوچك، گوجه فرنگي، كرفس، خيار، پياز، خيار شور و تخم كرفس را با هم مخلوط كنيد.
2. نان هاي هات داگ را برشته كنيد. هات داگ ها را بپزيد و داخل نان بگذاريد. خردل روي آن بريزيد. يك قاشق از مخلوط گوجه فرنگي را روي هات داگ بريزيد و با فلفل سرو كنيد.