• تعداد: 4 تا 6 نفر
• زمان آماده سازي و پخت: 40 دقيقه
مواد لازم
• دو قاشق غذاخوري روغن زيتون
• دو قاشق غذاخوري گشنيز تازه خرد شده
• دو عدد فلفل چيلي خرد شده
• 2 عدد پيازچه خرد شده
• دو قاشق غذاخوري آب ليموترش
• يك پيمانه گوجه فرنگي سبز يا قرمز، نگيني خرد شده
• دو عدد آووكادو خرد شده
• نمك دريايي يا معمولي
• فلفل سياه
• 6-4 عدد هات داگ
• 4 قاشق غذاخوري كره، نرم شده است
• يك قاشق چايخوري سير رنده شده
• 6-4 عدد نان باگت
طرز تهيه
1. براي تهيه سس آووكادو-چيلي، در يك كاسه روغن زيتون، گشنيز، فلفل چيلي، پيازچه و آب ليمو را با هم مخلوط كنيد. آووكادو و گوجه فرنگ يرا اضافه كنيد. نمك و فلفل اضافه كنيد و آن را كناري بگذاريد.
2. هات داگ ها را به سبك دلخواه سزخ يا كبابي كنيد.
3. در يك كاسه كوچك، كره و سير را با هم مخلوط كنيد. مخلوط كره را روي نان هاي باگت بريزيد. تابه را روي شعله بگذاريد و نان ها از سمتي كه كره زده ايد داخل تابه قرار دهيد تا سرخ و برشته شوند.
4. هات داگ ها را داخل نان هاي برشته قرار دهيد و سس آووكادو را روي آن بريزيد و بلافاصله سرو كنيد.
