ته‌چين انگشتي

آموزش آشپز رايگان

ته‌چين انگشتي

۲۷۹ بازديد

مواد لازم

• دو پيمانه برنج

• دو عدد تخم‌مرغ

• دو قاشق سوپ‌خوري زعفران دم كرده

• سه قاشق غذاخوري روغن زيتون

• يك پيمانه ماست چكيده

• نمك و فلفل

• نصف پيمانه

• سينه مرغ پخته و نگيني خردشده


طرز تهيه

1. برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمك خيس كنيد. در قابلمه‌اي آب را جوش بياوريد، برنج را داخل آن بريزيد و پس از نيم‌پز شدن، آبكش كنيد. برنج را كنار بگذاريد.

2. در اين فاصله تخم‌مرغ‌ها، ماست، نمك، فلفل، زعفران و نيمي از روغن زيتون و مرغ را با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. سپس برنج را در آبكش بريزيد و با مايه ته‌چين مخلوط كنيد.

3. با نيم ديگر روغن زيتون قالب‌هاي كوچك را چرب كنيد و مواد ته چين را در قالب‌ها بريزيد و با پشت قاشق خوب فشار دهيد تا سطح آنها صاف شود.

4. فر را از 15 دقيقه قبل با حرارت 170 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد.

5. قالب‌ها را در طبقه وسط فر به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا پخته و طلايي شوند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد