اين دستور براي درست كردن زيتون پرورده تو خونه كه هم مقبول باشه، هم طعمش به زيتون پرورده هاي شمال نزديك باشد،است.
زيتون پروردهتوي شمال با تركيب رب انار و گردو روغن زيتون و سبزي هاي محلي و افزودني هايي مثل دونه انار خشكيده درست مي شود. تو تهران و بقيه ي شهرها سبزي هاي تازه ي شمالي گير نمي آيد و دونه انار خشك هم ممكنه تو فروشگاه هاي محصولات شمال پيدا بشود. سعي كنيد حداقل رب انار رو از اين فروشگاههاي محصولات شمال و به صورت باز بخريد چون خيلي مزه اش متفاوته و بهتر از رب اناراي بسته بندي است. براي سبزي هم جايگزين وجود داره كه تو دستور مي خوانيد.
مواد لازم:

طرز تهيه:
اگه زيتون شور و ترش بود ۱ ساعت تو آب خيس كنيدش، مواظب باشيد بيشتر تو آب نمونه چون بي مزه مي شه ( هر چي زيتون كمتر شور باشه، كمتر بايد تو آب بمونه، راه درستش اينه كه نيم ساعت كه گذشت بچشيدش و اگه يه شوري معمولي داشت از آب درش بيارين). زيتون رابريزيد تو سبد، آبش كه رفت بريزيد تو يه كاسه بزرگ و رب انار و آبليمو رو اضافه كنيد. خوب هم بزنيد و بقيه مواد را اضافه كنيد. خوب كه مخلوط كرديد ۱ ساعت بگذاريد تو يخچال تا خنك شود يا اگر عجله داريد همونطوري بخوريد. ميل خودتونه!