ته چين مرغ در تابه

آموزش آشپز رايگان

ته چين مرغ در تابه

۳۰۲ بازديد

مواد لازم

• ۱ عدد سينه مرغ

• ۲ پيمانه برنج آب كش

• ۲ عدد تخم مرغ

• دو پيمانه ماست

• دو پيمانه آب مرغ

• نمك، فلفل و دارچين

• ۱ عدد پياز

• زعفران دم‌كرده

• ۵۰ گرم كره

• ۱ قاشق غذاخوري روغن مايع


طرز تهيه


1. برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمك خيس كنيد. در قابلمه‌اي آب را جوش بياوريد، برنج را داخل آن بريزيد و پس از نيم‌پز شدن آبكش كنيد. برنج را كنار بگذاريد.

2. ابتدا سينه مرغ را با پياز آب‌پز كنيد و ۲ فنجان آب مرغ را نگهداريد. سپس مرغ را ريش ريش كنيد.

3. در يك كاسه بزرگ، تخم مرغ، ماست و آب مرغ را با يكديگر مخلوط كنيد. نمك، فلفل و دارچين را اضافه كنيد و هم بزنيد. در آخر برنج را اضافه و مخلوط كنيد.

4. تابه بزرگي را روي حرارت ملايم قرار دهيد. كره و روغن بريزيد و كمي كه گرم شد، نيمي مخلوط برنج را بريزيد. يك لايه مرغ قرار دهيد و با قاشق فشار دهيد و دوباره بقيه مخلوط برنج را بريزيد و با پشت قاشق كاملا سطح آن را اصاف كنيد.

5. روي در تابه دم‌كني بگذاريد، حرارت را زياد كنيد تا بخار كند. سپس شعله را متوسط كنيد و بگذاريد حدود يك و نيم ساعت پخته و زير آن كاملا طلايي شود.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد