آشنايي با استفاده از آب اضافي حاصل از پخت‌وپز

۲۸۲ بازديد

زماني كه بدانيد مواد آب‌پز هر كدام ماده مغذي‌اي در آب به جا مي‌گذارند، ديگر اين آب را دور نمي‌ريزيد بلكه از آن‌ براي پرورش گياهان استفاده مي‌كنيد.
بگذاريد آب خنك شود سپس از آن براي آبياري گياه استفاده كنيد. فقط دقت كنيد به اين آب نمك اضافه نشده باشد تا سلامت گياه به خطر بيفتد.


تخم‌مرغ
تخم‌مرغ هنگام آب‌پز شدن كلسيم از خود به جا مي‌گذارد. پس از آن براي آبياري گياهان كلسيم‌دوست مانند گوجه فرنگي، سيب زميني، بادمجان و فلفل استفاده كنيد.

اسفناج
گياهان به آهن نياز دارند. آب اسفناج نه تنها آهن گياه را تامين مي‌كند بلكه در كاهش ميزان پتاسيم موثر است.

ماكاروني
آب نشاسته از جمله مواد مغذي خاك است و مطمئنا براي گياهان مفيدتر است.

سيب‌زميني
از آب سيب‌زميني آب‌پز شده به دليل داشتن نشاسته براي حاصلخيزي خاك استفاده كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد