مواد لازم براي ۵ نفر:
سينه مرغ ۱ عدد
سير ۲ حبه
فلفل دلمه قرمز، نارنجي و سبز نصف از هر كدام، خلالي شده
لوبيا سبز پخته شده ۲ پيمانه
سويا سس به مقدار لازم
فلفل سياه به مقدار لازم
ريحان تازه به مقدار لازم
پَد پي گَي؛ غذاي تايلندي
طرز تهيه:
مرحله ۱ – سير و فلفل قرمز (در صورت تمايل براي تند شدن غذا) را با هم كوبيده و در مقداري روغن تفت دهيد، سينه هاي مرغ را خلالي خرد كرده، به سير افزوده و اجازه داده در حين تفت دادن پخته شود.
مرحله ۲ – سويا سس را به مقدار مناسب اضافه كنيد. (سويا سس شور مزه است و استفاده زياد آن باعث شوري غذا ميشود)
مرحله ۳ – فلفل دلمهها را به همراه فلفل سياه اضافه كرده و تفت دهيد.
مرحله ۴ – در نهايت لوبيا پخته و ريحان را افزوده و كمي تفت داده، نيازي نيست مواد سرخ شوند فقط در حد تفت دادن كافي است تا تازگي سبزيجات حفظ شده و ريحانها له نشوند، خوراك آماده شده را در ظرف دلخواه چيده و همراه با برنج سرو نماييد.