پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۹۵ بازديد

مواد لازم : براي 6 نفر
| گوشت |
0/5 كيلو |
| گل كلم |
2 عدد |
| روغن |
300 گرم |
| رب گوجه |
1 قاشق سوپخوري |
| زردچوبه | به مقدار كافي |
| آبليمو | 1 استكان |
| پياز | 2 عدد |
| زعفران | به مقدار كافي |
| نمك | به مقدار كافي |
| فلفل | به مقدار كافي |
طرز تهيه :
گوشت را بپزيد و پياز را خرد و با روغن سرخ كنيد . گل كلم را غنچه غنچه ببريد و با پياز سرخ كنيد . مراقب باشيد كه گل كلم له نشود . يك قاشق رب گوجه فرنگي را در روغن سرخ و آبليمو و نمك وفلفل را در آن مخلوط كنيد . كل مواد را در گوشت بريزيد و زعفران و ادويه اضافه نماييد . گل كلم نبايد خيلي بجوشد و زود مي پزد .
Just For Transfer
اسموتي آناناس و زنجبيل
اسموتي وانيلي موز و آناناس