سالاد سه لوبيا

آموزش آشپز رايگان

سالاد سه لوبيا

۲۸۲ بازديد

سالاد سه لوبيا

سالاد لوبيا بر سر هر ميزي، اشتهايتان را باز مي‌كند. اين غذا براي گياه‎خوران، غذايي مغذي به حساب مي‌‎آيد.

مناسب براي :6 نفر

زمان آماده سازي : بيش از 1 ساعت

سالاد مقوي پروتئيني و انرژي‎زاي لوبيا در 30 دقيقه آماده مي‌‎شود البته در صورتي كه لوبياها را پخته شده از قبل در يخچال داشته باشيد. براي سرو سالاد لوبيا مي‌توانيداز سيب زميني پخته نيز استفاده كنيد.
براي تهيه اين سالاد مي توانيد از لوبياي قرمز يا سفيد استفاده كنيد. براي پخت لوبياي سفيد نياز به 2 تا 3 ساعت زمان داريد، پس توجه كنيد قبل از آبكش كردن لوبياها حتما پخته باشد.


ارزش غذايي سالاد سه لوبيا به شرح زير است:
پروتئين 17 گرم، فيبر رژيمي 21 گرم، چربي كل 21 گرم، انرژي 366 كيلوكالري، چربي اشباع شده 3 گرم، كربوهيدرات كل 26 گرم

مواد لازم:

باقالا

½2 پيمانه

لوبيا سبز

½2 پيمانه

شاهي

½2 پيمانه

لوبياي سفيد

400 گرم

روغن زيتون بكر

¼پيمانه

سس پستو (Pesto)

2 قاشق سوپخوري

آب ليموي تازه

½قاشق سوپخوري

فلفل سياه

به مقدار لازم

نمك

به مقدار لازم

طرز تهيه:

  1. آب را در تابه گود بزرگ جوش بياوريد. نمك و باقلاهايي كه از قبل فريز شدهبودند را درون آب بريزيد. بگذاريد بجوشد تا باقلا‌ها نرم شوند. سپس آن‌ها زير آب سرد آبكش كنيد و پوست آن‌ها را بكنيد.
  2. سر و ته لوبيا سبز‌ها را ببريد و در يك تابه بزرگ گود آب در حال جوش نمك دار بپزيد تا وقتي سبز روشن و نرم شوند. زير آب سرد آن‌ها را آبكش كنيد. سپس با دستمال خشك كنيد.
  3. روغن زيتون، سس پستوو آب ليمو را در ظرفي كوچك مخلوط كنيد و نمك و فلفل بپاشيد.
  4. لوبيا سفيدي كه كاملا پخته شده راآبكش كنيد..
  5. مخلوط باقلا‌ها، لوبيا سبز‌، لوبيا سفيد وشاهي را در كاسه‌اي بزرگ تركيب كنيد. روي آن سس پستو را بريزيد و مخلوط كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد