زمان آماده سازي : بيش از 1 ساعت
در هندوستان به بيشتر غذاهايي كه به صورت خورشت همراه پلو سرو ميشود، كاري گفته ميگويند و فرقي نميكند در آنها ادويه كاري استفاده شده باشد يا خير. اگر خواستيد اين غذا را در چند مرحله آماده كنيد، ميتوانيد تا پايان مرحله سوم غذا ( گوشت را كامل بپزيد) را يك روز قبل آماده كنيد و ادامه پخت غذا را روز بعد و قبل از سرو تهيه كنيد.
مواد لازم:
روغن مايع گياهي |
¼پيمانه |
پياز قرمز |
2 عدد |
ادويهگرام ماسالا |
1 قاشق چايخوري |
برگ بو |
1 عدد |
گوشت بره |
800 گرم |
گوجهفرنگي |
3 عدد |
فلفل سبز |
2 عدد |
آب |
2 پيمانه |
سيب زميني |
3 عدد |
بادنجان |
1 عدد |
گشنيز تازه |
100 گرم |
چاشني ويندالو (vindaloo paste) |
¼پيمانه |
طرز تهيه:
-
روغن را در تابهاي سنگين و بزرگ، روي شعله متوسط داغ ميكنيم. پياز را به صورت خلالي و باريك خرد كرده و داخل تابه مي ريزيم و آن را نزديك به 10 دقيقه گهگاه هم ميزنيم تا طلايي شود.
-
چاشني ويندالو، گرام ماسالا، فلفل سبز نواري خردشده و برگ بو را افزوده وهم ميزنيم تا وقتي كه عطر آنها بلند شود (1 يا 2 دقيقه).
-
گوشت بره (تكه هاي اضافه و چربي گوشت را گرفته و به تكههايي باريك به طول 3 سانتي متر خرد كنيد) را اضافه كرده و هم ميزنيم تا با مواد كامل مخلوط و پوشيده شود.
-
گوجهفرنگي را پوست گرفته و درشت خرد كنيد و همراه با نصف آب به مواد ميافزاييم. شعله را كم ميكنيم. درپوش تابه را گذاشته و براي 1 ساعت يا تاوقتي كه گوشت بره پخته و ترد شود، اجازه ميدهيم بپزد.
-
سيبزميني خردشده، بادنجان نواري و باريك خردشده و باقي آب را اضافه مينماييم. درپوش را گذاشته و ميگذاريم براي 30 دقيقه يا تا وقتي سيبزمينيها نرم شده و سس غليظ شود، بپزند. كمي نمك به غذا اضافه ميكنيم.
-
در هنگام سرو غذا، روي خورشت را با برگ گشنيز تزيين ميكنيم.