كاري بره با بادنجان

آموزش آشپز رايگان

كاري بره با بادنجان

۲۹۵ بازديد

كاري بره با بادنجان

كاري بره، خورش لذيذ و تند و تيزيست كه براي طرفداران غذاهاي هندي و پر ادويه بسيار منحصر به فرد خواهد بود.

مناسب براي :6 نفر

زمان آماده سازي : بيش از 1 ساعت

در هندوستان به بيشتر غذاهايي كه به صورت خورشت همراه پلو سرو مي‌شود، كاري گفته مي‌گويند و فرقي نمي‌كند در آن‌ها ادويه كاري استفاده شده باشد يا خير. اگر خواستيد اين غذا را در چند مرحله آماده كنيد، مي‌توانيد تا پايان مرحله سوم غذا ( گوشت را كامل بپزيد) را يك روز قبل آماده كنيد و ادامه پخت غذا را روز بعد و قبل از سرو تهيه كنيد.

مواد لازم:

روغن مايع گياهي

¼پيمانه

پياز قرمز

2 عدد

ادويهگرام ماسالا

1 قاشق چايخوري

برگ بو

1 عدد

گوشت بره

800 گرم

گوجه‌فرنگي

3 عدد

فلفل سبز

2 عدد

آب

2 پيمانه

سيب زميني

3 عدد

بادنجان

1 عدد

گشنيز تازه

100 گرم

چاشني ويندالو (vindaloo paste)

¼پيمانه

طرز تهيه:

  1. روغن را در تابه‌اي سنگين و بزرگ، روي شعله متوسط داغ مي‌كنيم. پياز را به صورت خلالي و باريك خرد كرده و داخل تابه مي ريزيم و آن را نزديك به 10 دقيقه گه‌گاه هم مي‌زنيم تا طلايي شود.

  2. چاشني ويندالو، گرام ماسالا، فلفل سبز نواري خردشده و برگ بو را افزوده وهم مي‌زنيم تا وقتي كه عطر آنها بلند شود (1 يا 2 دقيقه).

  3. گوشت بره (تكه هاي اضافه و چربي گوشت را گرفته و به تكه‌هايي باريك به طول 3 سانتي متر خرد كنيد) را اضافه كرده و هم مي‌زنيم تا با مواد كامل مخلوط و پوشيده شود.

  4. گوجه‌فرنگي را پوست گرفته و درشت خرد كنيد و همراه با نصف آب به مواد مي‌افزاييم. شعله را كم مي‌كنيم. درپوش تابه را گذاشته و براي 1 ساعت يا تاوقتي كه گوشت بره پخته و ترد شود، اجازه مي‌دهيم بپزد.

  5. سيب‌زميني خردشده، بادنجان نواري و باريك خردشده و باقي آب را اضافه مي‌نماييم. درپوش را گذاشته و مي‌گذاريم براي 30 دقيقه يا تا وقتي سيب‌زميني‌ها نرم شده و سس غليظ شود، بپزند. كمي نمك به غذا اضافه مي‌كنيم.

  6. در هنگام سرو غذا، روي خورشت را با برگ گشنيز تزيين مي‌كنيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد