پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۹۲ بازديد
درست كردن اين مرغ شكمپر بسيار ساده است اما به شما غذايي با طعم عالي و رويهي برشته خواهد داد.
- نوع غذا: خوراك هاي از 4 گوشه دنيا
- وعده غذايي: ناهار شام
- زمان پخت : 90دقيقه
- زمان آماده سازي مواد: 30دقيقه

مواد لازم مناسب براي 4 تا 6 نفر
- مرغ: يك عدد درسته متوسط (حدود 1.5 كيلوگرم)
- پياز: 2 عدد متوسط
- هويج: 2 عدد
- ساقه كرفس : 2 عدد
- سير: يك كله
- روغن زيتون : به مقدار لازم
- نمك ، فلفل سياه تازه : به مقدار لازم
- ليموترش: يك عدد
- آويشن تازه: يك دسته كوچك ( يا يك قاشق غذاخوري آويشن خشك)
- زرماري يا مريم گلي يا تركيب هر دو : به مقدار لازم
طرز تهيه:
درست كردن اين مرغ شكمپر بسيار ساده است اما به شما غذايي با طعم عالي و رويهي برشته خواهد داد.
1. قبل از اينكه مرغ را در فر بگذاريد بايد 30 دقيقه آن را بيرون يخچال گذاشته باشيد. داخل شكم مرغ را كاملا بشوييد.
2. فر را روي 240 درجه سانتيگراد يا 475 درجه فارنهايت يا درجه 9 فر روشن كنيد.
3. نيازي به پوست كندن سبزيجات نيست. تنها آنها را بشوييد و خرد كنيد. فقط لازم است پوست سير را بگيريد.
4. تمام سبزيها و سير را در يك سيني فر متوسط بريزيد و با روغن زيتون آغشته كنيد. آنها را نمك و فلفل مزهدار كنيد.
5. مرغ را با روغن زيتون آغشته كنيد و تمام سطح آن را با نمك و فلفل مالش دهيد و مزهدار كنيد.
6.چند برش ظريف با نوك چاقو روي ليمو بزنيد و آنرا به همراه سبزيجات معطر داخل شكم مرغ قرار دهيد. اگر ماكروويو داريد ميتوانيد ليمو را ابتدا به مدت 40 ثانيه درون آن قرار دهيد. اين كار عطر و طعم ليمو را بهتر خواهد كرد.
7. مرغ را روي سبزيجات قرار دهيد و ظرف را درون فر كه از پيش گرم شده بگذاريد. بلافاصله حرارت فر را به 200 درجه سانتيگراد يا 400 درجه فارنهايت يا درجه 6 فر برسانيد و مرغ را براي 1 ساعت و 20 دقيقه در فر بپزيد.
8. در ميانه پخت به فر سر بزنيد. اگر سبزيجات خشك به نظر ميرسيدند، كمي آب به سيني اضافه كنيد تا جلوي سوختن آنها را بگيريد.
9. بعد از اينكه پخت كامل شد، مرغ را از ظرف خارج كنيد و بعد از 15 دقيقه آن را برش دهيد. براي برش دادن مرغ بالها را جدا كنيد و از بين رانها به دقت تا وسط سينه يك برش طولي بزنيد. سپس رانها را جدا كنيد. با اين روش هركس ميتواند به راحتي غذاي خود را ميل كند. يادتان باشد مرغ را با سبزيجاتش سرو كنيد.