آش سه نگه سير ( غذاي محلي كردستان )

۲۹۲ بازديد

طرز تهيه آش سه نگه سير, نحوه درست كردن آش سه نگه سير


مواد لازم براي 4 الي 5 نفر :

گوشت مرغ يا بوقلمون با استخوان 300 الي 400 گرم
برنج نصف پيمانه
عدس 1 پيمانه
كشك پاستوريزه 5 قاشق غذا خوري (كشك رقيق تر 3 ليوان)
زردچوبه و فلفل سياه و قرمز به ميزان لازم
سينه مرغ براي كوفته ريزه
پياز داغ طلايي و سير داغ طلايي بدون روغن به مقدار لازم
نعناع داغ براي تزئين


طرز تهيه :

يكي از غذاهاي كردستان ، آش مخصوصي به نام سه نگه سير است .

كه گوشت مرغ و عدس را به همراه پياز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفي برنج را هم جداگانه مي پزند و وقتي مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه ميكنند و كشك سائيده شده درون آن ميريزند و بعد از بيست دقيقه جوشيدن و قوام آمدن بخشي از نعناع داغ و پياز داغ و سير داغ را درون آش ريخته و بقيه را روي آش تزئين ميكنند كساني كه از كشك پاستوريزه استفاده ميكنند به علت غلظت زياد با اضافه كردن چند قاشق كشك و چشيدن آن، رنگ و ميزان نمك را تعيين كنيد ، در چنين آشهايي كه كشك مصرف ميشود بهتر است كه نمك ريخته نشود چون به قدر كافي كشكهاي پاستوريزه شور هستند و با اضافه كردن نمك ممكن است آش شور شود .

در اين آش من بعد از پختن گوشت ،استخوانها را جدا كردم و گوشت را تكه تكه كرده و در آش ريختم .

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد