ساندويچي مناسب پذيرايي

آموزش آشپز رايگان

ساندويچي مناسب پذيرايي

۲۹۷ بازديد

طرز تهيه ساندويچ ماهي,پخت ساندويچ ماهي


غذايي خوش طعم براي پذيرايي از مادرتان در روز مادر


ساندويچ گوشت ماهي سالمون تركيب شده با مقداري هويج تازه و مقداري خيار شور تازه مي باشد و اگر به ادويه هاي تند هم علاقه مند باشيد بايد گفت فلفل و سركه مي تواند اين سانديچ را خوشمزه تر كند.

زمان لازم : 20 دقيقه

مواد لازم :

باگت يا نان ساندويچي يك نصفه نان
ماهي سالمون بدون استخوان 1 عدد
گوجه فرنگي كوچك 2 عدد
خيار شور 1 عدد
هويج درشت رنده شده مقداري
ادويه جات ترش و تند (در صورت دلخواه ) مقداري


طرز تهيه :
1 - در ابتدا يك نصفه رول ساندويچ را تهيه كرده و براي اين كار بهتر است يك نان سالم را از وسط با چاقو برش بزنيد. ماهي را پس از آنكه خوب پخته شد ،ريش ريش كرده و آنها را در نان مي ريزيم .

2 - هويج هاي رنده شده و خيار شور هاي برش زده شده و گوجه فرنگي هاي خرد شده را به محتواي ساندويچ اضافه مي كنيم و در صورت تمايل مي توانيد مقداري ادويه جات تند و يا مقداري سركه روي سالاد ساندويچ بريزيد.

ارزش غذايي در هر وعده :
4 گرم چربي اشباع نشده
575 كيلو كالري بيامجي
25 گرم چربي اشباع شده
4 گرم فيبر
12 گرم شكر
13 گرم پروتئين
1094 ميلي گرم سديم
ارزش روزانه به براساس رژيم غذايي 2000 كالري

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد