پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۳۰۸ بازديد
مواد لازم
• 2 پيمانه برنج
• 200 گرم ماست
• 1 عدد تخممرغ
• نمك و زردچوبه و فلفل
• يك قاشق غذاخوري زعفران دمكرده
• 3 عدد بادنجان
• 2 عدد گوجهفرنگي
• يك قاشق غذاخوري پياز سرخكرده
• روغن و كره به مقدار لازم

طرز تهيه
1. برنج را از دو ساعت قبل با مقداري نمك خيس كنيد. سپس آن را داخل آب جوش بريزيد و پس از نيمپز شدن، آبكش كنيد و كنار بگذاريد.
2. ابتدا بادنجان ها را سرخ كنيد و سپس در قابلمه بچينيد.
3. گوجه فرنگيهاي ريز شده، پياز سرخ شده را به همراه نمك، زردچوبه و فلفل سياه به بادنجان ها اضافه كنيد و يك ليوان آب روي آنها بريزيد و با حرارت ملايم بگذاريد پخته شوند.
4. با گوشتكوب همه مواد را له كنيد. اگر هنوز مواد آب داشت، حرارت را زياد كنيد تا آب اضافه آنها تبخير شود.
5. در يك كاسه بزرگ، ماست، تخممرغ و زعفران را با يكديگر مخلوط كنيد. سپس برنج آبكش شده را به آنها اضافه كنيد و هم بزنيد. تابه نچسب بزرگي را روي حرارت ملايم قرار دهيد. كره و روغن زياد بريزيد. نيمي از مايه تهچين را درون آن بريزيد و با پشت قاشق فشار دهيد تا قالب تابه را به خود بگيرد و سطح آن صاف شود. روي آن همه مخلوط بادنجان را قرار دهيد و در همه سطح برنج پخش كنيد. دوباره در لايه بعدي، نيمه ديگر مايه برنج را بريزيد و سطح آن را صاف كنيد.
6. حرارت را متوسط قرار دهيد و تهچين را به مدت 45 دقيقه تا يكساعت بپزيد تا كاملا زير آن طلايي شود.